22 Μαΐου 2011

Η Michelle Williams ολοκληρώνει το cast του Oz, The Great and Powerful

image

Ένας περιπλανώμενος πωλητής λαδιού από φίδι (!!) και ταχυδακτυλουργός, το σκάει από το περιοδεύον τσίρκο και καταλήγει σε ένα αερόστατο με μια δίνη να τον πηγαίνει στον κόσμο του Οζ όπου θα έρθει αντιμέτωπος με πραγματική μαγεία και τις τρεις μάγισσες αδερφές που μαλώνουν για την κυριαρχία του κόσμου.

Αυτή είναι η μόνη περιγραφή που έχει γίνει γνωστή μέχρι σήμερα για το Oz, The Great and Powerful, το prequel του κλασσικού Μάγου του Οζ, και νέα ταινία του σκηνοθέτη Sam Raimi.

Ο James Franco όπως έχει ανακοινωθεί θα είναι ο πρωταγωνιστής, ενώ εδώ και αρκετούς μήνες αμέτρητα ονόματα είχαν περάσει από τι λίστα για τις τρεις μάγισσες. Όπως τελικά ανακοινώθηκε η Mila Kunis θα υποδυθεί την Theodora, την κακιά μάγισσα της Δύσης, η Rachel Weisz την Evanora, τη κακιά μάγισσα της Ανατολής και πιο πολυσηζητημένος ρόλος της Glinda, της καλής μάγισσας κατέληξε τελικά στην Michelle Williams.

Σίγουρα ένα εξαιρετικό cast που με τη σωστή καθοδήγηση του Sam Raimi μπορεί να κάνει θαύματα. Ελπίζουμε μόνο να μην έχει την ίδια κατάληξη με το πρόσφατο Alice του Tim Burton.

1 σχόλιο:

  1. έχω ένα ταμπού με την ιστορία. Από μικρό παιδί κάτι με χαλούσε, ελπίζω με την ταινία νααλλάξω γνώμη :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails