21 Μαΐου 2011

Η Bryce Dallas Howard στο 50/50!

image

Όχι, η γνωστή αμερικανίδα ηθοποιός και κόρη του σκηνοθέτη Ron Howard, δε πρόκειται να κάνει κάποιο guest στη γνωστή κωμική τηλεοπτική σειρά, αλλά αυτός θα είναι ο τίτλος της επόμενης της ταινίας, για την οποία μίλησε κατά τη διάρκεια προώθησης του Restless του Gus Van Sant, στην οποία και συμμετείχε για πρώτη φορά ως παραγωγός.

Αρχικά τιτλοφορημένο I’m with Cancer, το 50/50 είναι η νέα κωμωδία των δημιουργών του Superbad, Seth Rogen και Evan Goldberg. Αν και είναι γεγονός ότι και οι δύο προαναφερόμενες ταινίες έχει ως κεντρικό θέμα αυτή την ανίατη ασθένεια και φυσικά το θάνατο, το βλέπουν από δύο εντελώς διαφορετικές πλευρές.

Η Howard επιβεβαίωσε ότι “Ναι, το 50/50 είναι κωμωδία αλλά όχι φάρσα. Είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία και το όλο θέμα είναι δοσμένο από μια ρεαλιστική αλλά χιουμοριστική οπτική.

Μαζί της συμπρωταγωνιστούν οι Seth Rogen, Joseph Gordon-Levitt, Anna Kendrick και Anjelica Huston ενώ η σκηνοθεσία θα είναι του Jonathan Levine (The Wackness) και αναμένεται στις αίθουσες το φθινόπωρο.

1 σχόλιο:

  1. η ζωή είναι αστεία, έχει χιούμορ. Πολύ μ' αρέσει να το βλ΄πω αυτό σε μια ταινία, όπως το "Καλύτερα δε γίνεται" αναμένουμε :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails