26 Μαΐου 2011

Πρώτη επίσημη ματιά στον Bane του Dark Knight Rises

clip_image002

Τις τελευταίες μέρες, και με αφορμή την επίσημη έναρξη των γυρισμάτων του The Dark Knight Rises, του τρίτου και τελευταίου μέρους του Batman *made by Christopher Nolan, υπήρχε μια περίεργη κίνηση στο επίσημο site της ταινίας, TheDarkKnightRises.com.

Όταν μπει κάποιος το μόνο που θα δει είναι μια κατάμαυρη σελίδα και αν δεν έχει ανοιχτά τα ηχεία δε θα προσέξει καν μία επικού στυλ ψαλμωδία. Όλοι ξέρουμε ότι το viral marketing ανθεί στο Hollywood και κανένας δεν ξαφνιάζεται πια από τέτοιου είδους κινήσεις. Αυτό που χρειάστηκε λίγη περισσότερη έρευνα για να ανακαλυφθεί είναι ότι κάπου κρυμμένη στο site ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Tom Hardy ως Bane, του κεντρικού δηλαδή villain της ταινίας.

Ο Bane λοιπόν άφησε την Mexican-wrestling-style στολή που είχε στο κόμικ και εδώ τον βλέπουμε με ένα μινιμαλιστικό hi-tech…καπίστρι και είναι πιο creepy από ποτέ!

2 σχόλια:

  1. yannidaki, περιμένω κράξιμο...Ντάξει, άργησα λίγο να το ανεβάσω, μη βαράς! ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με πρόλαβες! (χαχαχα)
    η αλήθεια είναι ότι το viral marketing αναμένεται να είναι μια υπερπαραγωγή μόνο του. Εγώ θα θυμίσω πως για το αντίστοιχο του The Dark Knight, είχαν χρησιμοποιηθεί 34 ιστοσελίδες που η κάθε μία είχε ενεργή συμμετοχή στην προετοιμασία του θεατή για την ταινία.
    Επίσης επέτρεψε μου να προσθέσω πως εκτός τον Bane, θα δούμε την οπτική του Nolan στην Catwoman, καθώς και σε μια σειρά άλλων χαρακτήρων του θρύλου του Batman, όπως τον Ra'a al Ghul σε μικρή ηλικία, ίσως την κόρη του και μια σειρά από άλλους ενδιαφέροντες χαρακτήρες.
    Προς το παρόν τα γυρίσματα τελείωσαν από το Λονδίνο και οδεύουν στην Γλασκόβη και προσεχώς στο Ινβερνές της Σκωτίας.
    Οι εξελίξεις στον θρύλο του Batman είναι φυσικά καθημερινές και πλούσιες :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails