30 Μαΐου 2011

Ανακοινώθηκαν οι τίτλοι και οι ημερομηνίες προβολής των Hobbit

Hobbit logo

Οι παραγωγοί εταιρίες New Line Cinema, Warner Bros. Pictures και MGM ανακοίνωσαν και επίσημα τους επίσημους τίτλους-υπότιτλους αλλά και τις ημερομηνίες προβολής των δύο πολυαναμενόμενων ταινιών, βασισμένες στο βιβλίο του J.R.R. Tolkien, The Hobbit.

Χωρίς πολλές περιστροφές, η πρώτη ταινία θα έχει τίτλο The Hobbit: An Unexpected Journey, και θα βγει στις αίθουσες στις 14 Δεκεμβρίου 2012 και η δεύτερη The Hobbit: There and Back Again με ημερομηνία προβολής ένα χρόνο αργότερα, στις 13 Δεκεμβρίου 2013.

Η ιστορία των ταινιών τοποθετείται 60 χρόνια πριν τα γεγονότα της τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, και έχει ως κεντρικό ήρωα τον νεαρό Bilbo Baggins που μπλέκεται σε μια επική περιπέτεια για να ανακτήσει το βασίλειο του Erebor των  νάνων από τον δράκο Smaug.

Η ομάδα του Lord of the Rings γυρνάει σχεδόν σε απαρτία και ανανεωμένοι, σε σενάριο των Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens και Guillermo del Toro, με τον Peter Jackson στη σκηνοθεσία, τους Cate Blanchett, Orlando Bloom, Ian Holm, Christopher Lee, Hugo Weaving, Elijah Wood, Andy Serkis να επιστρέφουν πλαισιωμένοι από τους Richard Armitage, Jed Brophy, Adam Brown, John Callen, Stephen Fry, Ryan Gage, Mark Hadlow, Peter Hambleton, Stephen Hunter, William Kircher, Sylvester McCoy, Bret McKenzie, Graham McTavish, Mike Mizrahi, James Nesbitt, Dean O’Gorman, Lee Pace, Mikael Persbrandt, Conan Stevens, Ken Stott, Jeffrey Thomas, Aidan Turner και φυσικά τον Martin Freeman στον πρωταγωνιστικό ρόλο ως νεαρός Bilbo Baggins.

Εκτός των δεδομένων επικών διαστάσεων της ταινίας, υπάρχει ένας σημαντικότατος τεχνολογικός λόγος για τον οποίον όλοι την περιμένουμε με κομμένη την ανάσα, τα πολυσυζητημένα 48fps (διπλάσια από τα φυσιολογικά 24 των υπολοίπων ταινιών) στα οποία είναι γυρισμένη όλη η ταινία δίνοντας της μια ασύλληπτη φυσικότητα και σε συνδυασμό με τα πλήρως 3D γυρίσματα, το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται εκπληκτικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails