1 Μαΐου 2011

Ben Kingsley και Sacha Baron Cohen…το παίζουν “Δικτάτορες”

image

Οι δύο Βρετανοί ηθοποιοί Ben Kingsley και Sacha Baron Cohen θα συμπρωταγωνιστήσουν στη νέα κωμωδία της Paramount, “The Dictator”.

Ο Larry Charles, σκηνοθέτης των Borat και Brüno θα μεταφέρει στην οθόνη το σενάριο των Alec Berg, Jeff Schaffer και Dave Mandel, δημιουργών της γνωστής σειράς Seinfeld και του Dan Mazer, μονίμου συνεργάτη του Cohen.

Η ιστορία ακολουθεί έναν “ηρωικό” δικτάτορα που ρισκάρει τη ζωή του για να αποτρέψει τον ερχομό της δημοκρατίας στη χώρα που τόσα χρόνια καταπιέζει! Ο Kingsley θα έχει το ρόλο ενός από τους δύο Μεσανατολίτες που παίζουν κάποιο ρόλο στην ιστορία, με τον δεύτερο να είναι πιθανότατα ο Jason Mantzoukas, ενώ ο Cohen θα υποδυθεί έναν γιδοβοσκό, πρώην δικτάτορα, που χάνει το δρόμο του ενώ ταξιδεύει στην Αμερική!

Υποψήφιες για τον “θηλυκό” ρόλο της ταινίας είναι οι Anna Faris, Kristen Wiig και Gillian Jacobs.

Αυτή θα είναι η δεύτερη συνεργασία των δύο ηθοποιών μετά το Hugo Cabret του Scorsese που αναμένεται το φθινόπωρο στις αίθουσες.

Τα γυρίσματα του Dictator θα ξεκινήσουν αυτόν τον μήνα σε Νέα Υόρκη και Μαρόκο, με υπολογιζόμενη ημερομηνία προβολής την 11η Μαΐου 2012.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails