4 Μαΐου 2011

Ο Paul W.S. Anderson ξανακαταστρέφει την Πομπηία, η Rachel Weisz γίνεται η κακιά μάγισσα του Oz, και οι αδερφοί Weinstein κατακρεουργούν του 7 Σαμουράι!

image[4][2]

Δεν τους έφτανε ο Βεζούβιος, τους βρήκε και ο Paul W.S. Anderson!

Το ιστορικό ξέσπασμα του Βεζούβιου και την καταστροφή της Πομπηία ανέλαβε να αναπαραστήσει ο διάσημος/διαβόητος σκηνοθέτης Paul W.S. Anderson, γνωστός κυρίως για τη σειρά Resident Evil. Αν και και αρχικά την ταινία είχε αναλάβει ο ειδικός καταστροφολάγνος Roland Emmerich, το project δε προχώρησε και ο Anderson με τους σχεδόν μόνιμους συνεργάτες της Constantin Films, θα συγχρηματοδοτήσουν το, προφανώς ιδιαίτερα ακριβό Pompeii. Το σενάριο είναι των Lee Batchler και Janet Scott Batchler, γνωστοί για το κάκιστο Batman Forever.


image[9][2]

Η βραβευμένη με Όσκαρ Rachel Weisz, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να αναλάβει το ρόλο της μάγισσας Evanora στη νέα ταινία του Sam Raimi, Oz, The Great and Powerful, prequel του κλασσικού “Μάγου του Οζ” της Disney του 1939.

Η Evanora είναι μια πανίσχυρη μάγισσα που μαζί με τις αδερφές της Theodora και Glinda, προσπαθούν να πάρουν στα χέρια τους το βασίλειο του Oz. Πρωταγωνιστής θα είναι ο James Franco, ενώ η Mila Kunis έχει ήδη εξασφαλίσει το ρόλο της Theodora και μία εκ των Olivia Wilde, Amy Adams, Kate Beckinsale, Keira Knightley και Rebecca Hall να παίρνει εκτός απροόπτου το ρόλο της τρίτης αδερφής Glinda.


image[21][2]

Όσες κατακραυγές και αν ακούστηκαν από τότε που οι αδερφοί Weinstein ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να γυρίσουν remake του κλασικού αριστουργήματος του Akira Kurosawa, The Seven Samurai, αυτοί όχι μόνο δε το βάζουν κάτω αλλά βρήκαν και τον σκηνοθέτη που θα εκπληρώσει την επιθυμία τους.

Η, κόστους 60 εκατομμυρίων δολαρίων, ταινία θα σκηνοθετηθεί από τον…παγκοσμίως άγνωστο Scott Mann, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του μόνο μια ταινία ονόματι The Tournament που στις περισσότερες χώρες του κόσμου δε βγήκε καν στις αίθουσες, αλλά κατευθείαν σε dvd.

Για ολοκληρωθεί το κολάζ, το σκηνικό θα μεταφερθεί από την φεουδαρχική Ιαπωνία στη Ταϊλάνδη του σήμερα και οι σαμουράι αντικαθιστώνται από παραστρατιωτικούς μισθοφόρους. Η τραγωδία δεν έχει όριο…

1 σχόλιο:

  1. ενδιαφέροντες ειδήσεις. Ξέρεις, πως η περιέργεια μου εξάπτεται σε τέτοιου είδους ειδήσεις :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails