15 Μαΐου 2011

Τα “Τέρατα” επιστρέφουν!

image

Μπορεί το περσινό pico-budget βρετανικό hit, Monsters να μη βρήκε το δρόμο για τις ελληνικές αίθουσες αλλά έστω και αργά κυκλοφόρησε πρόσφατα σε DVD. Αν και σε γενικές γραμμές με είχε απογοητεύσει [Monsters review], το φινάλε άφηνε θετικότατες εντυπώσεις και υπολογίζοντας την επιτυχία του πρώτου μέρους, το sequel, αν και αρχικά δεν ήταν προγραμματισμένο, δεν άργησε να ανακοινωθεί.

Το Monsters 2 (ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται) θα έχει σαν κεντρικούς χαρακτήρες δύο αδέρφια που προσπαθούν να βρουν το ένα το άλλο σε μια οχυρωμένη πόλη. Η παραπάνω περιγραφή δεν αποκαλύπτει και πολλά, εκτός του ότι θα αλλάξει το πρωταγωνιστικό δίδυμο όπως και το σκηνικό που θα μεταφερθεί από τις ζούγκλες του πρώτου μέρους, σε αστικές περιοχές.

Σκηνοθέτες θα είναι οι πρωτάρηδες Brent Bonacorso και Jesse Atlas, πιο γνωστοί από διαφημιστικά clips. Όπως υπόσχεται ο παραγωγός Allan Niblo, το Monsters 2 θα κρατήσει τη ποιότητα και την ευφυΐα του πρώτου φιλμ, θα επεκτείνει τον κόσμο του, θα εισάγει νέα είδη εξωγήινων και θα αυξήσει τις ποσότητες δράσης. Ο Gareth Edward, σκηνοθέτης του πρώτου μέρους θα κρατήσει τη θέση του διευθυντή παραγωγής, αφού έχει ήδη δεσμευθεί για τη σκηνοθεσία του νέου Godzilla.

To budget του Monsters 2 υπολογίζεται στα 5 εκατομμύρια δολάρια, ποσό τεράστιο σε σχέση με τις μόλις 600 χιλιάδες του πρώτου Monsters και τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο στη Νότια Αμερική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails