13 Μαΐου 2011

Colin Farrell, Mickey Rourke, Sam Rockwell και Christopher Walken είναι όλοι τους Ψυχοπαθείς

image[4][2]

Πριν από περίπου τρία χρόνια, το In Bruges, μια ταινία από το πουθενά, του παντελώς αγνώστου Martin McDonagh, ήρθε και έγινε το κρυφό διαμάντι της χρονιάς φτάνοντας μέχρι και τα Όσκαρ. Δε ξέρω πόσοι από εσάς την είδαν, και σε πόσους άρεσε αλλά ο McDonagh ετοιμάζει την επόμενη ταινία του με τίτλο “Seven Psychopaths”.

Όπως και στο In Bruges, πρωταγωνιστής θα είναι ο Colin Farrell ενώ μαζί του θα έχει τους Mickey Rourke, Sam Rockwell και Christopher Walken, όλοι τους μπουμπούκια! Αν ψάχνετε τους άλλους τρεις ψυχοπαθείς, πρέπει να σας πω ότι ο τίτλος είναι λίγο παραπλανητικός αφού “Seven Psychopaths” είναι ο τίτλος του σεναρίου το οποίο γράφει ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Farrell. Όταν λοιπόν, πέφτει σε συγγραφικό τέλμα, παρασύρεται από τους φίλους του (Rockwell και Walken) στο κόσμο της απαγωγής σκύλων! Φυσικά τα πράγματα στραβώνουν απαγάγουν τον κόπρο ενός gangster (Rourke).

Να πω τη μαύρη αλήθεια, το In Bruges μάλλον απογοήτευσε τις προσδοκίες μου αλλά η προφανής τρέλα του McDonagh ήταν διασκεδαστικότατη και ελπίζω στο Seven Psychopaths για κάτι καλύτερο.

1 σχόλιο:

  1. Πω πω... ένας κι ένας οι ψυχοπαθείς! Χα χα! Αυτός ο Farrell δεν παίζεται. Και στο Ηorribble Bosses 9http://youtu.be/Hul9G4siNHM) πάλι τον ψυχοπαθή κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails