27 Μαΐου 2011

Ο Stephen Fry προστίθεται στο cast του Hobbit

image

Αν και τα γυρίσματα της επικής διλογίας The Hobbit, prequel του Lord of the Rings, έχουν ήδη ξεκινήσει, αυτό δε σημαίνει ότι και το cast έχει ολοκληρωθεί.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, ο Βρετανός ηθοποιός Stephen Fry, γνωστός στο αμερικάνικο κοινό κυρίως από τη συμμετοχή του στο V for Vendetta, προστέθηκε στο ήδη εκλεκτό cast των Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage, James Nesbitt, Orlando Bloom, Andy Serkis, Cate Blanchett, Christopher Lee, Hugo Weaving και Elijah Wood.

Ο Fry θα υποδυθεί τον Άρχοντα της Laketown, έναν άπληστο και αχάριστο αλλά ταυτόχρονα πανέξυπνο και χαρισματικό άνθρωπο που συναντά ο Bilbo Baggins και η παρέα του όταν φτάνουν στην Laketown.

«Εκτός του συγγραφικού του ταλέντου, είναι και ένας εξαιρετικός ηθοποιόςκαι θα είναι ένας αξέχαστος Άρχοντας για τη ταινία», δήλωσε ο σκηνοθέτης Peter Jackson.

Στη ίδια ανακοίνωσε αναφέρεται ότι άλλοι δύο ηθοποιοί, οι Ryan Gage και Conan Stevens θα υποδυθούν τους Alfrid και Azog, αντίστοιχα.

Τον Fry θα τον δούμε σύντομα στο ρόλο του Mycroft, αδερφού του Sherlock Holmes στο πλάι του Robert Downey Jr, στο “Sherlock Holmes: A Game of Shadows”.

3 σχόλια:

  1. Τέλη του 2012 ,δε θα βγει στις αίθουσες;-νομιζω-



    Αυτό που ήθελα να σας ρωτήσω , είναι για τους Πειρατές της Καραιβικής , το καινούριο... Και αν το έχετε δει, αν πιστεύετε, ότι θα έχει κ αλλο..Γιατι τελειωσε πολύ απότομα,κατ εμέ.

    Ευχαριστώ

    Καλή σας μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε κατάφερα να δω ακόμα τους Πειρατές, και δεν έχω προσωπική άποψη, πάντως γεγονός είναι ότι έχω ακούσει και διαβάσει τα χειρότερα. Όπως και νάχει όμως, εμπορικά σάρωσε άρα η συνέχεια είναι πολύ πιθανή. Άλλωστε εξαρχής, αυτό σκόπευαν να είναι η αρχή μιας νέας τριλογίας.
    Ναι, αν δεν αλλάξει τπτ μέχρι τότε, το Hobbit Part 1 βγαίνει στις 19 Δεκεμβρίου 2012 και το Part 2 ένα χρόνο αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αληθεια είναι , ότι θυμίζει σε ένα μεγάλο μέρος, στην αρχή, το 1ο..Και πιστεύω λογικό, αφού για ´ολα υπάρχει κάποιο μέτρο, αφότου ξεπερασθει αυτό,το οποίο και εγινε με αυτην την νεα ταινια, θα υπάρξει λογικα, αναμάσημα μιας "πετυχημένης συνταγης" που ομως , κουράζει γιατι δεν πρωτοτυπεί ...
    Παρόλα αυτα ,Τζακ σπάροου ειναι αυτός...
    Απο αποψη σεναρίου, δε θα του εβαζα και πολλά, αλλά ορσμένες ατάκες ειναι αρκετες,ισως για να περασεις ομορφα ενα βραδακι...

    *Κανονικά για το φτωχό μου το μυαλό, σωστοτερο θα θεωρουσα, αφου σαρωσει ενα Χ εργο εμπορικα, ο σκηνοθετης/παραγωγος/πρωταγωνιστες να αλλάξουν "ροτα"... Η κοινή λογική λέει, ότι κατα μεγάλο ποσοστο , δε θα ειναι το ίδιο επιτυχιμένο κατι που απλώς θα γινει για εμπορικους σκοπούς...χωρις να εχει να "δωσει" κατι στο κοινο

    Τέεεελοσπαντων

    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails