15 Μαΐου 2011

Είναι ο Bradley Cooper ο Εωσφόρος;

Bradley Cooper may star in Alex Proyas' Paradise Lost movie

Κάνεις μας δε καλοκατάλαβε πως, μέσα σε λίγα χρόνια ο Bradley Cooper έγινε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και most wanted πρόσωπα του Hollywood, και μάλιστα σε μεγάλο εύρος ταινιών, από κωμωδίες (Hangover) και θρίλερ (Limitless), μέχρι περιπέτειες (The A-Team) και ρομαντικές κομεντί (Valentine’s Day).

Η νέα ταινία που πιθανότατα θα πρωταγωνιστήσει, αφού ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, είναι η μεταφορά του επικού ποιήματος του John Milton, Paradise Lost. Γραμμένο το 1667, διηγείται τη πτώση των πρωτόπλαστων από το παράδεισο αλλά και τη μάχη των Αρχάγγελων Μιχαήλ και Εωσφόρου. Η ταινία θα ασχολείται κυρίως με το δεύτερο σκέλος, δηλαδή τη μάχη των αρχαγγέλων και θα έχει έντονα στοιχεία δράσης, αερομαχιών και πιθανότατα για γυριστεί σε 3D.

Η Legendary προσπαθεί να ξεκινήσει το project εδώ και χρόνια αλλά τώρα μοιάζει ότι κάτι πραγματικά προχωράει με τον Alex Proyas (Dark City, I Robot) στη σκηνοθεσία και τον Cooper στον έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αυτόν του Εωσφόρου. Το σενάριο έχει τροποποιηθεί αρκετές φορές μέσα στα χρόνια, με το πρώτο draft να είναι των Stuart Hazeldine, Philip de Blasi και Byron Willinger ενώ ο Lawrence Kasdan και τελευταίος ο Ryan Condal, το έχουν φέρει στη τελική του μορφή.

Το Paradise Lost θα είναι μια συμπαραγωγή των Legendary και Warner Bros υπό την αιγίδα της Vincent Newman Entertainment.

2 σχόλια:

  1. οι εταιρείες παραγωγής των τελευταίων batman δηλαδή.
    Ασχέτως, το θέμα ακούγεται πολύ ενδιαφέρον και ανυπομονώ :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως ακούγεται ενδιαφέρον και ο Bradley Cooper έχει εξελιχθεί σε πολύ καλό ηθοποιό. Προς το παρόν όμως έχουμε HANGOVER 2!!!!!! https://www.facebook.com/pages/The-Hangover-2-movie/137042313032104

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails