26 Ιουνίου 2011

Το American Pie 4 επιστρέφει παρέα με τη πιο sexy γυναίκα της χρονιάς

image

Οχτώ χρόνια μετά το τελευταίο «επίσημο» sequel και μπόλικες βιντεοταινίες ανάμεσα, η αρχική παρέα του American Pie επιστρέφει ανανεωμένη.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του τρομερού δίδυμου που μας έδωσε τα απολύτως «καμένα» Harold & Kumar, οι παραγωγοί κατάφεραν να ξαναμαζέψουν ολόκληρη τη παρέα που μας διασκέδασε στην αλλαγή της χιλιετίας.

Jason Biggs, Seann William Scott, Alyson Hannigan, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas, Tara Reid, Mena Suvari, Shannon Elizabeth, Jennifer Coolidge και Eugene Levy έχουν υπογράψει και ήδη βρίσκονται στα γυρίσματα του American Reunion όπως θα ονομάζεται η ταινία. Μπορεί πριν 10 χρόνια, όμως η Shannon Elizabeth να ήταν η «αξέχαστη Nadia» όμως σήμερα χρειάζονται νέο αίμα, και για αυτό ακριβώς το λόγο βρήκαν την 23χρονη Katrina Bowden με συμμετοχές σε σχετικά άγνωστες ταινίες όπως Sex Drive και Tucker & Dale vs Evil αλλά και στην υπερεπιτυχημένη τηλεοπτική σειρά 30 Rock. Η Bowden θα υποδυθεί την party animal κοπέλα του Chris Klein.

To American Reunion βρίσκεται ήδη στα γυρίσματα και αναμένεται να προβληθεί την επόμενη άνοιξη.

H Katrina Bowden ανακηρύχτηκε η πιο sexy γυναίκα της χρονιάς από το περιοδικό Esquire και οι λόγοι είναι προφανείς…

    image   image

1 σχόλιο:

  1. θυμάμαι τις φοβερά διασκεδαστικές αυτές ταινίες από όταν ήμουν φοιτητής. Πραγματικό γέλιο με ιδιαίτερα εύστοχους διαλόγους.
    Ελπίζω και τώρα να προσφέρουν μια έξυπνη κωμωδία :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails