5 Ιουνίου 2011

Αναζητούνται νέοι σκηνοθέτες για τα Akira και Uncharted

image

Μπορεί να ξεκίνησαν με μεγάλες προσδοκίες αλλά έμελε και οι δύο (ή μάλλον τρεις) να αποχωρήσουν από τα projects τους την ίδια μέρα, αφήνοντας τα Uncharted και Akira στον αέρα.

image

Όπως ανακοίνωσε ο David O. Russell, σκηνοθέτης του The Fighter, αποχωρεί από τη σκηνοθεσία του Uncharted, της μεταφοράς του γνωστού action-adventure videogame στη μεγάλη οθόνη. Η προπαραγωγή της ταινίας είχε φτάσει σε προχωρημένο στάδιο με του κεντρικούς πρωταγωνιστές Mark Wahlberg, Robert DeNiro, και Joe Pesci να έχουν ήδη συμφωνήσει και αναμενόταν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Με το σενάριο να είναι επίσης του Russell, το Uncharted μοιάζει να ξεκινάει από μηδέν και κανείς δε ξέρει αν και πότε θα καταφέρει να ολοκληρωθεί.

image

Την ίδια μέρα, ανακοινώθηκε και η αποχώρηση των αδελφών Hughes από τη σκηνοθεσία το Akira, τη πολυσυζητημένη εδώ και μια δεκαετία μεταφορά του διάσημου manga στην αμερικάνικη αγορά. Αν και δεν έγινε επίσημα γνωστό, η αποχώρηση των Hughes πιθανότατα οφείλεται στη μη συμφωνία του Keanu Reeves για τον πρωταγωνιστικό ρόλο και στην κατ’ επέκταση διαφωνία της εταιρίας με τους σκηνοθέτες για τον ηθοποιό που θα τον αντικαταστήσει. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, οι Hughes brothers, γνωστοί από τα From Hell και Book of Eli αποτελούν παρελθόν για το Akira και η ταινία ψάχνει νέο σκηνοθέτη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails