4 Ιουνίου 2011

Ο Diesel ρίχνει τις αποδοχές του για το Riddick 3

image

Είναι ενδιαφέρον πως τα social networks όπως το facebook και το tweeter έχουν γίνει ένας ζωντανός κόμβος επικοινωνίας μεταξύ των ηθοποιών, σκηνοθετών και γενικά των ανθρώπων της κινηματογραφικής βιομηχανίας με τους οπαδούς τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Vin Diesel που χρησιμοποιεί το προφίλ του στο facebook για να ανακοινώσει και να συζητήσει άμεσα με τους φανς του.

Με τον θόρυβο του Fast Five να έχει αρχίσει να καταλαγιάζει, η προσοχή έχει στραφεί ξανά στο πολυσυζητημένο δεύτερο sequel της σειράς Riddick. Ο Diesel έχει αναφερθεί ουκ ολίγες αναφορές και προσπάθειες μαζί με τον σκηνοθέτη David Twohy να ξεκινήσει επιτέλους η παραγωγή του αλλά όπως την θέλουν αυτοί και όχι οι εταιρίες. Οι σκέψεις τους δικαιολογημένες αφού όταν τα πράγματα ξέφυγαν από τα χέρια τους, τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά, βλέπε The Chronicles of Riddick και όπως έχουν δηλώσει θέλουν να επιστρέψουν στο ύφος του Pitch Black με αρκετά μικρότερο budget αλλά με αδιαπραγμάτευτο όρο η ταινία να είναι rated R, δηλαδή κατάλληλη άνω των 17.

Στο τελευταίο status update ο Diesel ανακοίνωσε ευχάριστα νέα, λέγοντας ότι η ταινία είναι ουσιαστικά έτοιμη να ξεκινήσει τα γυρίσματα το καλοκαίρι με τον όρο, όμως, ότι ο μισθός του Diesel θα είναι ο κατώτατος επιτρεπτός που επιτρέπει το συνδικάτο των ηθοποιών, και παρακάτω αναρωτιόνταν αν θα πρέπει να δεχτεί ζητώντας τις απόψεις των «φίλων» του.

Μετά από πάμπολλες απαντήσεις που ζητούσαν το προφανές, ο Diesel ευγενικότατα ευχαρίστησε τους οπαδούς του και όπως είπε θα συναντήσει τον Twohy για να κανονίσουν το πρόγραμμα γυρισμάτων.

Ευχάριστα λοιπόν τα νέα για τους fans του Riddick. Δε πειράζει Vin, μετά την επιτυχία του Fast Five δε θα πεινάσεις κιόλας…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails