21 Ιουνίου 2011

Νέο trailer του Rise of the Planet of the Apes

Ο Πλανήτης των Πίθηκων επιστρέφει με μια νέα ταινία που φαίνεται ότι μπορεί να κερδίσει τους απογοητευμένους φίλους της σειράς.

Το Rise of the Planet of the Apes αποτελεί ένα prequel/reboot του γνωστού franchise αφού μας παρουσιάζει πως ξεκίνησαν όλα ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζει το έδαφος για την πλήρη επανέναρξη της ιστορίας.

Η ταινία τοποθετείται στο σύντομο μέλλον, όπου ο επιστήμονας Will Rodman προσπαθεί να γιατρέψει το Alzheimer κάνοντας πειράματα σε πιθήκους. Ο Caesar ήταν το πρώτο πειραματόζωο, η νοημοσύνη του οποίου εξελίχτηκε σε σημείο που να φτάνει σταδιακά την ανθρώπινη. Ώσπου βρίσκει τρόπο να αντιδράσει, «μολύνει» και τους υπόλοιπους πιθήκους με τη θεραπεία και πολύ γρήγορα μια επανάσταση εναντίον των ανθρώπων ξεκινάει με τον Rodman να είναι ο μόνος που μπορεί να τη σταματήσει.

Η ταινία είχε αρχικά τον, πολύ πιο εύηχο τίτλο Rise of the Apes, αλλά για να τονίσουν ότι είναι μέρος της γνωστής σειράς ταινιών, πρόσθεσαν και το Planet.

Η σκηνοθεσία είναι του Rupert Wyatt (The Escapist) και το σενάριο των Rick Jaffa και Amanda Silver (The Hand That Rocks the Cradle). Πρωταγωνιστούν οι James Franco, Freida Pinto, Brian Cox, Tom Felton και John Lithgow ενώ ο Andy Serkis, πιο γνωστός και ως Gollum, θα έχει το ρόλο του Ceaser.

Η ταινία αναμένεται στην Αμερική στις 5 Αυγούστου ενώ στη χώρα μας θα έρθει μια μέρα νωρίτερα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails