25 Ιουνίου 2011

Ryan Reynolds και Jeff Bridges κυνηγάν νεκρούς στο R.I.P.D.

image

Μπορεί η Dark Horse comics να μην είναι η πιο γνωστό εταιρία comic book αλλά οι κινηματογραφόφιλοι σίγουρα την έχουν ακούσει αφού είναι η «μαμά» των Hellboy, 300 και Sin City. Ένα ακόμα δικό της comic book είναι έτοιμο να γίνει ταινία, το R.I.P.D. με πρωταγωνιστές τους Ryan Reynolds και Jeff Bridges.

Rest in Peace Department” σημαίνουν τα παραπάνω αρχικά, όπως πιθανώς μαντέψατε και οι Reynolds και Bridges θα είναι δύο νεκροί που έχουν την ευθύνη να επιβάλλον την τάξη….στους υπόλοιπους νεκρούς! Ο Reynolds Θα υποδύεται τον Nick Cruz, έναν προσφάτως δολοφονημένο αστυνομικό που ζητάει εκδίκηση και ο Bridges ένα παραδοσιακό «πιστολά» που έχει πεθάνει εδώ και πολύ καιρό. Τον ρόλο του Bridges αρχικά είχε ο Zach Galifianakis αλλά αποχώρησε φοβούμενος πιθανές αργοπορίες λόγω του συμβολαίου του Reynolds για το Green Lantern 2.

Μια supernatural buddy-cop comedy φαίνεται να είναι, στην τελική, το R.I.P.D και με τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς και κωμικούς για μπροστάρηδες, ελπίζουμε για το καλύτερο. Το σενάριο είναι των Phil Hay και Matt Manfredi (ιδιαίτερα κακό νέο αφού στο βιογραφικό τους περιλαμβάνονται μεγάλες αποτυχίες όπως The Tuxedo, Æon Flux και Clash of the Titans) και στη σκηνοθεσία θα βρεθεί ο Robert Schwentke (Red, Flightplan).

Τα γυρίσματα ξεκινάνε το Σεπτέμβριο στη Βοστόνη με την ταινία να αναμένεται στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2013.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails