14 Ιουνίου 2011

Μαχαίρωσαν τον Sean Bean σε καβγά έξω από μπαρ!

image

Ο Βρετανός ηθοποιός Sean Bean, πιο γνωστός ως Boromir από την τριλογία του Lord of the Rings, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια καυγά έξω από μπαρ υπερασπιζόμενος την σέξι συνοδό του.

Για να πάρουμε το συμβάν από την αρχή, ο 52χρονος Sean Bean βρισκόταν στο Camden's Hill Bar and Brasserie στο Λονδίνο, παρέα με το 22χρονο κουνελάκι του Playboy, April Summers. Το ζευγάρι βγήκε έξω για να καπνίσει και ένας περαστικός που τους πρόσεξε, άρχισε να τους εκτοξεύει αισχρά σχόλια, με τον ηθοποιό να προσπαθεί να τον αντιμετωπίσει.

Το συμβάν θα τέλειωνε εκεί, αλλά λίγο αργότερα ο άγνωστος επέστρεψε, ο καυγάς άναψε για τα καλά με τον Bean να δέχεται γροθιά στο πρόσωπο αφήνοντας του μια μελανιά πάνω από το μάτι αλλά και μια μαχαιριά στο χέρι με σπασμένο μπουκάλι.

Παρά τους τραυματισμούς του, ο ηθοποιός αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και επέλεξε απλά να φροντίσει τις πληγές του από το κουτί πρώτων βοηθειών του μπαρ.

Ο Sean Bean αυτή τη περίοδο πρωταγωνιστεί στη τηλεοπτική σειρά Game of Thrones που σαρώνει τις τηλεθεάσεις στην Αμερική.

Όσο για την πέτρα του σκανδάλου…take a peekWinking smile

image

Άξιος, άξιος!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails