28 Ιουνίου 2011

Οι πιγκουίνοι ξαναχορεύουν στο Happy Feet Two

image

Μπορεί κάποιο πιθανό sequel του Mad Max να συζητείται εδώ και πολλά χρόνια, αλλά ο George Miller δε περιμένει με σταυρωμένα τα χέρια, και επιστρέφει με το Happy Feet Two.

Ο ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτης George Miller ή Γιώργος Μηλιώτης, αν και δεν έχει κάποια αξιομνημόνευτη φιλμογραφία, όλοι τον γνωρίζουν από την τριλογία Mad Max, που σε μεγάλο ποσοστό «ευθύνεται» για τη μετακίνηση του Mel Gibson από τα βάθη της Αυστραλίας, στο λαμπερό Hollywood.

Πριν πέντε χρόνια έκανε ένα μεγάλο comeback με το Happy Feet, ένα animated musical με πιγκουίνους, που αν και δεν λατρεύτηκε, κατάφερε να κερδίσει το Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων.

Οι μετοχές του Miller εκτοξεύτηκαν και από τότε προσπαθεί να κάνει πραγματικότητα το Mad Max 4. Όσο όμως αυτό δε μπορούσε να υλοποιηθεί για διάφορους λόγους, επέστρεψε στα γνωστά παγωμένα λημέρια, με το Happy Feet Two να κυκλοφορεί τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Οι Elijah Wood και Robin Williams θα επιστρέψουν δανείζοντας τη φωνή τους στους Mumble και Ramón, αντίστοιχα, ενώ την αδικοχαμένη Brittany Murphy θα αντικαταστήσει η Pink. Στο voice cast προστέθηκαν και οι Brad Pitt, Matt Damon και Hank Azaria.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails