29 Ιουνίου 2011

Scream 5...no, thanks, λέει ο Wes Craven

image

Μετά την εμπορική αποτυχία του Scream 4 στο box office, o Wes Craven δε φαίνεται να βιάζεται για ακόμα μια συνέχεια.

Με το Insidious να «αλλάζει τα φώτα» του Scream 4, αλλά και τις μετριότατες κριτικές, η σειρά έμοιασε να φτάνει στο τέλος της. Λίγο αργότερα, όμως, ο παραγωγός Harvey Weinstein δήλωσε ότι θέλουν να κάνουν τουλάχιστον άλλη μία ταινία Scream.

Την αντίθετη άποψη μοιάζει να έχει όμως ο δημιουργός Wes Craven, τουλάχιστον προς το παρόν. Όπως δήλωσε στο Entertainment Weekly, «Το καλοκαίρι θα ξεκουραστώ. Σκηνοθέτησα και παρήγαγα στη σειρά δύο δύσκολες ταινίες, το My Soul to Take και Scream 4. Έτσι αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου να μη σκεφτούμε καμιά ταινία αυτό το καλοκαίρι και απλά να ξεκουραστούμε κάπου ωραία.»

Χωρίς ουσιαστικά να αποκλείσει την επιστροφή του κάποια στιγμή στο μέλλον, αυτή ουσιαστικά αποκλείεται αφού ζητάει και την επιστροφή του σεναριογράφου Kevin Williamson, ο οποίος όμως τα «έσπασε» με τους παραγωγούς, όταν ουσιαστικά του πήραν το σενάριο του Scream 4 και το έδωσαν στον Ehren Kruger για να το «τελειοποιήσει».

Δε ξέρω πόσους ενδιαφέρει το Scream 5 αλλά σίγουρα όλοι σας θα θέλατε να μπορούσατε να ακολουθήσετε το παράδειγμα του και να αράξετε όλο το καλοκαίρι…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails