21 Ιουνίου 2011

Η Amy Adams στη νέα ταινία του Paul Thomas Anderson

Τέσσερα χρόνια μετά το There Will Be Blood, ο Paul Thomas Anderson επιστρέφει μια, ατιτλοφόρητη ακόμα, ταινία με πρωταγωνιστή τον Philip Seymour Hoffman.

Η ιστορία τοποθετείται το 1950 και επικεντρώνει στον Dodd, έναν βετεράνο του Β’ παγκοσμίου Πολέμου, που βασανίζεται από τους εφιάλτες των όσων έζησε και στη προσπάθεια να βρει τον εαυτό του, δημιουργεί ένα νέο σύστημα από πιστεύω που αργότερα εξελίσσεται σε θρησκεία.

Αρχικά, είχε υπονοηθεί ότι η ταινία θα είναι βασισμένη στον L. Ron Hubbard, τον δημιουργό της Σαϊεντολογίας αλλά αυτό το στοιχείο μάλλον έχει μειωθεί αισθητά στα τελευταία σεναριακά drafts.

Πρωταγωνιστής είναι ο Philip Seymour Hoffman οποίος έχει ξανασυνεργαστεί με τον Anderson στο Magnolia. Ο Joaquin Phoenix θα υποδυθεί έναν αλκοολικό που αργότερα θα γίνει το δεξί ξέρι του Hoffman ενώ στο cast μόλις προστέθηκε η ταλαντούχα Amy Adams στο ρόλο της συζύγου του Dodd όπως και οι Laura Dern (Jurassic Park, Blue Velvet) και Lena Endre (Millennium trilogy).

Η νέα αγαπημένη των ανεξάρτητων ταινιών Megan Ellison θα βρίσκεται στη παραγωγή με τη ταινία να αναμένεται στις αίθουσες μέσα στο 2013.

UPDATE: Όπως ανακοινώθηκε, τίτλος της ταινίας θα είναι το “The Master”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails