2 Ιουνίου 2011

Sci-fi έπος, χαρακτηρίζεται η νέα ταινία του Tom Cruise

image

Όπως φημολογούταν εδώ και ημέρες, αλλά επιβεβαιώθηκε και επίσημα, ο Tom Cruise υπέγραψε για να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας του Joseph Kosinski, Oblivion.

Η ταινία βασίζεται σε ένα graphic novel (το οποία ξεκίνησε από μια ιδέα του Kosinski) και το σενάριο του William Monahan (The Departed) και έχει σαν κεντρικό χαρακτήρα έναν στρατιώτη που δουλειά του είναι να επισκευάζει τα droids (ρομπότ) που αποτρέπουν την επίθεση εξωγήινων σε μια μη-κατοικήσιμη Γη, την ώρα που οι υπόλοιποι γήινοι ζουν…στα σύννεφα. Μέχρι που γνωρίζει μια γυναίκα, της οποίας το σκάφος πέφτει στην έρημη γη και τον κάνει να αμφισβητήσει ότι ήξερε μέχρι τότε.

Ο Joseph Krosinski είναι ο σκηνοθέτης του Tron Legacy και αν καταφέρει να συνδιάσει να πραγματικά εντυπωσιακά γραφικά του Tron με ένα καλό σενάριο, μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Η καριέρα του Tom Cruise μετά από αρκετά χρόνια φαίνεται να ξαναπαίρνει τα πάνω της, αφού μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του Mission Impossible 4 ενώ αυτή τη στιγμή γυρίζει το μιούζικαλ Rock of Ages του Adam Shankman.

1 σχόλιο:

  1. δε με ενθουσίασε η πλοκή, αλλά σίγουρα θα επιλέξω να το παρακολουθήσω :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails