4 Ιουνίου 2011

Μετά τον Dr Watson, και ο Sherlock Holmes στο Hobbit!

image

Λίγοι είναι αυτοί που στην Ελλάδα γνωρίζουν την εκπληκτική σειρά του BBC, Sherlock που προβλήθηκε το χειμώνα που μας πέρασε. Με μία σεζόν, μόλις τριών ενενηντάλεπτων επεισοδίων, κατάφερε να κλέψει τη παράσταση και να πάρει το εισιτήριο και για δεύτερη σεζόν.

Πρωταγωνιστές αυτής της σειράς είναι ο Benedict Cumberbatch ως υπερόπτης ανεπίσημος σύμβουλος της αστυνομίας Sherlock Holmes και ο Martin Freeman ως πρώην στρατιωτικός γιατρός Watson. Όπως είναι ήδη γνωστό, πρωταγωνιστής του επερχόμενου έπους The Hobbit, prequel του The Lord of the Rings, στο ρόλο του Bilbo Baggins θα είναι ο Martin Freeman ο οποίος μάλιστα είχε προβλήματα να δεχτεί το ρόλο αφού είχε γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του Sherlock.

Τη Κυριακή το βράδυ, κατά τη διάρκεια των Bafta TV Awards, στα οποία η σειρά κέρδισε και το βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς, ο Freeman «άφησε να του ξεφύγει» η είδηση ότι και ο συμπρωταγωνιστής του, Benedict Cumberbatch έχει εξασφαλίσει ένα ρόλο στο Hobbit χωρίς να επεκταθεί περαιτέρω.

Τον Cumberbatch θα δούμε σύντομα στη νέα ταινία του Steven Spielberg, War Horse, ένα πολεμικό δράμα που διαδραματίζεται στη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και διηγείται τη σχέση ενός νεαρού με το άλογό του (μη πάει το μυαλό σας στο πονηρό!) και τις περιπέτειές τους κατά τη διάρκεια του πολέμου.

1 σχόλιο:

Related Posts with Thumbnails