27 Απριλίου 2011

Ο Zorro συναντάει τον Mad Max;

image

Όχι, ευτυχώς δε πρόκειται για τη συνύπαρξη των δύο χαρακτήρων σε μια νέα ταινία, αλλά για το Zorro Reborn, τη νέα ταινία της 20th Century Fox που σκοπεύει να στείλει τον Ζορό στα post-apocalyptic λημέρια του Max!

Ξεχάστε τον ευγενή ήρωα Don Diego de la Vega, με τη μυστηριώδη μαύρη μάσκα, την κάπα και τις ξιφομαχίες. Στο Zorro Reborn, ο Ζορό θα είναι ένας σκοτεινός εκδικητής και θα συνδυάζει σε ιστορία το ύφος του Sergio Leone με το “No Country for Old Men”!

Οι Lee Shipman και Brian McGreevy, το δίδυμο πίσω από το επερχόμενο Harker, τον νέο επαναπροσδιορισμό του Δράκουλα, έχουν γράψει το σενάριο, και ο Rpin Suwannath, μέχρι σήμερα υπεύθυνος οπτικών εφέ σε πολλές ταινίες μεταξύ των οποίων τα Serenity και The Chronicles of Narnia αλλά και τα Matrix, θα κάνει το ντεμπούτο του στη σκηνοθετική καρέκλα.

Λέτε να πετύχει; Οψόμεθα…

2 σχόλια:

  1. Επειδή ο συγκεκριμένος ήρωας είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε εμένα (εξαιρώ φυσικά εκείνον που δεν έχει μέτρο σύγκρισης), με ενδιαφέρει η είδηση που αναφέρεις. Και πάλι όμως πρέπει να ομολογήσω πως λίγα κατάλαβα για τις αλλαγές που θα δούμε στη νέα του ταινία :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τα λίγα που μας είπαν, μάλλον κανείς δε κατάλαβε πολλά. Απλά ότι θα είναι πιο dark και θα είναι τοποθετημένο σε έναν post-apocalyptic κόσμο. Θα δείξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails