20 Απριλίου 2011

Ακόμα δεν τα είδαμε, αλλά ήδη σχεδιάζονται τα sequels των Thor και Captain America

image

Ο πρόεδρος της Marvel Studios, Kevin Feige, έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο Disney Fan Club magazine που αποκαλύπτει τα μελλοντικά σχέδια της Marvel, μεταξύ των οποίων και τα sequels των (πολύ;)αναμενόμενων Thor και Captain America. Μεταξύ άλλων μίλησε για όλο το σχεδιασμό του Marvel Universe που ξεκίνησε με τους X-Men και αναμένεται να εντατικοποιηθεί μετά τους Avengers.

imageimage“Οι X-Men ήταν η αυγή μιας νέας Marvel κινηματογραφικής εποχής. To Iron Man ήταν η αυγή των Marvel Studios και την καθιέρωση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Το Avengers αποτελεί το επόμενο μεγάλο βήμα. Μετά από αυτή τη συνύπαρξη όλων αυτών των χαρακτήρων, θα έρθει και η αποκορύφωση και η έναρξη μιας νέας εποχής στην ιστορία των ταινιών μας. Όχι μόνο αποτελεί την πρώτη ταινία μας που θα διανεμηθεί από την Disney, αλλά θα ανανεώσει κάθε έναν από αυτούς τους ήρωες ξεκινώντας τα δικά τους solo franchises, αρχίζοντας με το Iron Man 3.

Ο Thor θα ξεκινήσει για νέες περιπέτειες, αλλά και ο Captain America θα συνεχίσει να εξερευνεί τον μοντέρνο κόσμο σε μια νέα ταινία του. Ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί και για τους υπόλοιπους χαρακτήρες όπως η Black Widow, ο Hawkeye και η οργάνωση S.H.I.E.L.D., αφού όλοι τους αξίζουν και είναι ικανοί να έχουν τη δικιά τους ταινία. Επιπλέον έχουμε αρκετούς νέους χαρακτήρες που ετοιμάζουμε για το κινηματογραφικό τους ντεμπούτο με βασικό τον Dr Strange. Έχουμε αμέτρητες ιστορίες στο μυαλό μας.”

image

Η εμπορική επιτυχία των παραπάνω ταινιών, καλώς ή κακώς θεωρείται σίγουρη. Δεν είναι, όμως, λίγο ενοχλητική αυτή η υπεροψία του “ότι και να κάνουμε θα έχει επιτυχία” και άρα ετοιμάζουμε sequels χωρίς καν να έχει προλάβει να κυκλοφορήσει η πρώτη ταινία; Το Thor έχει κάποιο ενδιαφέρον αλλά ο σκηνοθέτης έχει καταστρέψει ουκ ολίγες ταινίες στο παρελθόν και δεν έχει καμιά εμπειρία στο είδος, ενώ ο Captain America είναι από τους πιο ξενέρωτους χαρακτήρες της Marvel που δε νομίζω ότι θα έχει μεγάλη απήχηση εκτός Ηνωμένων πολιτειών. Δυστυχώς, δεν έγινε καμία αναφορά σε πιθανό sequel της, μέχρι τώρα, καλύτερη ταινία των Marvel Studios, The Incredible Hulk.

1 σχόλιο:

  1. δε σου κρύβω ότι συμπαθώ αρκετούς από τους ήρωες της marvel, όμως ας μη γελιόμαστε. Κανείς τους δεν φτάνει σε αίγλη τους ήρωες της DC. Ακόμα και αν ο Batman δεν υπήρχε στην συγκριτική λίστα και πάλι οι ήρωες της DC θα ξεπερνούσαν αυτούς της marvel, το ίδιο και όσο αφορά την κινηματογραφική τους μεταφορά :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails