20 Απριλίου 2011

Marion Cotillard και Joseph Gordon-Levitt, και επίσημα στο Dark Knight Rises

Η συμμετοχή του πρώτου ήταν σχεδόν σίγουρη, ενώ το όνομα της δεύτερης ήταν μια ακόμα φήμη…μέχρι σήμερα, που η Warner Bros ανακοίνωσε την προσθήκη του Joseph Gordon-Levitt και της, βραβευμένης με Όσκαρ, Marion Cotillard, στο Dark Knight Rises, τρίτη και τελευταία ταινία στο επικό franchise του Σκοτεινού Ιππότη.

Η Marion Cotillard θα υποδυθεί την Miranda Tate, ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Wayne Enterprises, πρόθυμη να βοηθήσει τον, ακόμα πενθών, Bruce Wayne να συνεχίσει τις φιλανθρωπικές ενέργειες στη Gotham.

Ο Joseph Gordon-Levitt θα υποδυθεί τον John Blake, έναν αστυνόμο της Gotham που του ανατίθεται μια ειδική αποστολή από τον Επίτροπο Gordon.

Στη ταινία, οι δύο ηθοποιοί θα συνεργαστούν για δεύτερη φορά με τον σκηνοθέτη Christopher Nolan μετά το Inception.

Όπως δήλωσε ο σκηνοθέτης: “Όταν συνεργάζεσαι με ταλαντούχους ανθρώπους όπως η Marion και ο Gordon, είναι φυσιολογικό να θες να το επαναλάβεις. Ήταν οι πρώτες επιλογές μου για τους ρόλους των Miranda και John και ανυπομονώ να ξαναδουλέψω μαζί τους.”

Στο Dark Knight Rises, εκτός του Christian Bale στο πρωταγωνιστικό ρόλο, συμμετέχουν οι Anne Hathaway ως Selina Kyle και ο Tom Hardy ως Bane.

Το σενάριο είναι του Jonathan Nolan, σε μια ιστορία των Christopher Nolan και David S. Goyer. Το Rises αναμένεται στις αίθουσες στις 20 Ιουλίου του 2012.

2 σχόλια:

  1. η είδηση είναι ακριβής και φυσικά την καλωσορίζω στην ενότητας των ειδήσεων του ιστολογίου σου.
    Ωστόσο τα σενάρια των δύο ηθοποιών και της προσθήκης τους στο cast, μετρούν σχεδόν μήνες! Στην καθημερινή ενότητα "θρύλος του Batman" του yannidakis, κάθε είδηση που αφορά τον Σκοτεινό Ιππότη σε έντυπες, κινηματογραφικές ή άλλες εκδόσεις, παρουσιάζεται πρώτη στην Ελλάδα, οπότε με σιγουριά επιβεβαιώνω την δημοσίευση σου :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα σενάρια, ναι, αλλά τώρα βγήκε η επίσημη ανακοίνωση.
    Και μη ξεχνάς ότι τα σενάρια έλεγαν ότι ο Levitt θα υποδυόταν τον Alberto 'The Holiday Killer' Falcone, αλλά τελικά θα παίξει τον John Blake.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails