29 Απριλίου 2011

Ο Jeremy Renner ετοιμάζει τη βιογραφία του Steve McQueen

image

Πρόσφατα ο Jeremy Renner ίδρυσε τη δικιά του εταιρία παραγωγής, με το όνομα The Combine, σε συνεργασία με τον φίλο του Don Handfield. Το πρώτο project τους, που έχουν ήδη βάλει μπροστά, είναι η βιογραφία του αμερικάνου θρύλου Steve McQueen, με τον Renner να θεωρεί τη ταινία, όχημα προς την άνοδο για τη καριέρα του.

Το σενάριο του James Gray (We Own the Night, Two Lovers) βασίζεται στα δύο βιογραφικά βιβλία του Marshall Terrill “Portrait of an American Rebeland” και “The Life and Legend of a Hollywood Icon” με τον Τσέχο Ivan Zacharias να κάνει το μεγάλο του ντεμπούτο αφήνοντας πίσω μια μεγάλη καριέρα στα διαφημιστικά κλιπς.

Οι Renner και Handfield θα αναλάβουν την παραγωγή της ταινίας μαζί με τον Greg Shapiro, παραγωγό του Hurt Locker, τον Brian Oliver της Cross Creek Pictures και τον Nick Landon, συνεργάτη του Zacharias.

Η καριέρα του Jeremy Renner έχει καθοδικά ανοδική πορεία μετά το Hurt Locker, αφού εκτός του πρόσφατου The Town που του έδωσε ακόμα μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, ο Renner μόλις τέλειωσε τα γυρίσματα του Mission: Impossible - Ghost Protocol, ένα franchise το οποίο φημολογείται ότι θα αναλάβει μετά την αποχώρηση του Cruise, αυτή τη στιγμή γυρίζει τη horror παρωδία του γνωστού παραμυθιού, Hansel and Gretel: Witch Hunters, ενώ αμέσως μετά θα αρχίσουν και τα γυρίσματα του The Avengers όπου κρατάει το ρόλο του Hawkeye. Last but not least, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι και ο νέος πρωταγωνιστής στο τρίτο sequel της σειράς Bourne με τίτλο The Bourne Legacy.

Είναι υπέρ του δέοντος προφανές ότι τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθούμε ουκ ολίγες φορές με τον Καλιφορνέζο ηθοποιό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails