28 Απριλίου 2011

Ο Brett Ratner έβαλε στο μάτι την Ελληνική μυθολογία και τον Ηρακλή. Καήκαμε…

image

Όπως ανακοίνωσε η MGM, ο σκηνοθέτης Brett Ratner (Red Dragon, Rush Hour) αντικατέστησε τον Pete Berg στη σκηνοθεσία της νέας ταινίας “Hercules: The Thracian Wars” βασισμένο στο ομώνυμο graphic novel της Radical Comics, του συγγραφέα κόμικς Steve Moore.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Ratner βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για να κάνει μια άλλη ταινία με κεντρικό ήρωα τον Ηρακλή υπό τον παραγωγό Avi Lerner, κάτι που τελικά δε προχώρησε λόγω του Tower Heist, που έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματά του και αναμένεται στις αίθουσες το φθινόπωρο.

Η ιστορία του κόμικ, φέρνει τον Ηρακλή να έχει ολοκληρώσει τους δώδεκα άθλους του και μετά το χαμό της οικογένειάς του να μη βρίσκει λύτρωση πουθενά παρά στη μάχη. Έτσι, γίνεται ένα είδους μισθοφόρος που μαζί με άλλους έξι συνοδοιπόρους με την ίδια δίψα για μάχη και αίμα, προσλαμβάνονται από τον βασιλιά Κότυς της Θράκης για να εκπαιδεύσουν το στρατό του ώστε να γίνει ο καλύτερος που υπήρξε ποτέ. Όταν όμως αυτός ο στρατός αρχίζει να σφαγιάζει αθώα γυναικόπαιδα, ο Ηρακλής πρέπει να τους σταματήσει και για αυτό το σκοπό θα φτάσει μέχρι τον Όλυμπο.

Χωρίς υπερβολή, βαρέθηκα και μόνο που το διάβασα και με τον Ratner στο τιμόνι, μάλλον πάμε για πανωλεθρία…αν τελικά ποτέ ολοκληρωθεί η ταινία αφού είναι διαβόητος για τις “ανακοινώσεις” νέων ταινιών που δε γυρίζονται ποτέ.

1 σχόλιο:

  1. δεν ενθουσιάστηκα κι αν τελικά δεν υπάρχει δυνατό cast, τότε πάμε για πανωλεθρία όπως είπες :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails