29 Απριλίου 2011

Φήμες, φήμες, κι’άλλες φήμες για την επιστροφή του Arnie…

image

Μπορεί ιδιαίτερο ταλέντο στην υποκριτική να μην έχει ο Arnold Schwarzenegger, αλλά προφανώς ξέρει να χειρίζεται τα media στο μικρό του δαχτυλάκι, αφού πριν τη πολιτική του θητεία θεωρούνταν ένας ξεγραμμένος ατάλαντος γεροσφίχτης και τώρα όλοι συζητάνε για την αναμενόμενή επιστροφή του με τις φήμες να μην έχουν τελειωμό.

Πρώτα ήταν οι “αφηρημένες” φήμες για την επιστροφή σε κάποια από τις παλιές του επιτυχίες όπως τα The Running Man, Predator και Terminator, αργότερα ήρθαν τα The Last Stand και The Tomb, τα οποία θεωρήθηκαν “σίγουρα” αλλά δεν υπήρξε κάποιο νεότερο και τώρα έρχεται ακόμα μία ταινία, η οποία και πάλι θεωρείται ότι θα είναι αυτή που θα σημάνει την επιστροφή του αλλά και μερικά νέα στοιχεία για το πιθανολογούμενο νέο Terminator.

Η νέα ταινία έχει τον τίτλο Cry Macho, είναι δράμα και θα ο Brad Furman (The Lincoln Lawyer). Το σενάριο του είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του N. Richard Nash (The Rainmaker) ο οποίος λίγο πριν πεθάνει το 2000, είχε γράψει και το σενάριο της ταινίας. Στη ταινία ο Schwarzenegger θα υποδυθεί έναν εκπαιδευτή αλόγων που απαγάγει τον 11χρονο γιο της πρώην γυναίκας του αφεντικού του. Τα πράγματα πάνε όμως στραβά όταν η μητέρα δείχνει μάλλον ευχαριστημένη που απαλλάχτηκε από τον μικρό. Ο Schwarzenegger είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στη ταινία πριν καν εκλεγεί κυβερνήτης της Καλιφόρνια και όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι η ταινία με την οποία θα κάνει την επιστροφή του με τα γυρίσματα να ξεκινάνε αυτό το καλοκαίρι.

image

Μια άλλη φήμη όμως, έχει σίγουρα πολύ περισσότερο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με το Latino Review, ο Schwarzenegger θα επιστρέψει στο Terminator 5 και μάλιστα όχι μόνος του. Η ταινία θα έχει τίτλο Terminator 2012, θα έχει σκηνοθέτη τον Justin Lin (The Fast and the Furious 3-5) και θα συμμετέχει ολόκληρο το original cast δηλαδή οι Linda Hamilton, Michael Biehn, ίσως και ο Edward Furlong! Πως θα καταφέρουν να δικαιολογήσουν τη διαφορά στη φυσική ηλικία των ηθοποιών με τη διαφορά στην ηλικία των ρόλων σύμφωνα με το Terminator universe, είναι άλλο θέμα αλλά με τόσα ταξίδια στο χρόνο, σίγουρα δε θα δυσκολευτούν να βρουν τον τρόπο.

Μπορεί πάλι όλα αυτά να μην είναι τίποτα περισσότερο από φήμες. Θα δείξει… Το σίγουρο είναι ότι με αέρα κοπανιστό κατάφερε να ξανακάνει το όνομά του, από τα πιο πολυσυζητημένα του Hollywood.

1 σχόλιο:

  1. έχεις δίκιο σε όλα, αλλά πως να το κάνουμε; Το όνομα του ήταν πάντα εγγύηση συγκλονιστικής περιπέτειας :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails