7 Απριλίου 2011

1 Χρόνος MadWorld Movies!

logo

365 ημέρες, 120 ταινίες, 6 αφιερώματα και αμέτρητες ώρες προβολών και συγγραφής κριτικών.

Αυτά είνα τα πεπραγμένα του MadWorld Movies από την 7η Απριλίου 2010 που ανέβηκε το πρώτο άρθρο, η κριτική του The Blind Side. Είδα ταινίες που με ενθουσίασαν, με γοήτευσαν ή με απογοήτευσαν, ταινίες που θαύμασα και ταινίες που καταριέμαι την ώρα και τη στιγμη που αποφάσισα να τις δω.

Το MadWorld Movies ποτέ δε θέλησε να κατευθύνει ή να στοχοποιήσει. Έχει τελειώσει η εποχή που μία κριτική σε μία εφημερίδα καθόριζε τη πορεία μιας ταινίας. Σήμερα, ο καθένας μπορεί να διαβάσει πάμπολλες κριτικές σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα και να βγάλει το δικό του συμπέρασμα. Αυτό το σκοπό έχω και εγώ, να αποτελέσω ένα κρίκο, περισσότερο ή λιγότερο σημαντικό, ώστε ο καθένας να μπορεί να κάνει τη σωστή επιλογή, να δει ή να αγνοήσει, να τρέξει στη πρεμιέρα ή να αφήσει για όταν βγει το DVD, την ταινία που του ενδιαφέρει.

Το MadWorld Movies δεν είναι μια 100% νέα προσπάθεια, αφού είχε ξεκινήσει λίγα χρόνια πριν, σε έναν άλλον blog host, με το όνομα Darko’s space. Το Darko’s space ήκμασε, ο host παρήκμασε και είχε έρθει η στιγμή ώστε να ξεκινήσει το MadWorld Movies, μια πιο προσεγμένη προσπάθεια, στο Blogger, ώστε να ικανοποιήσει και τις ανάγκες των αναγνωστών αλλά και τις δικιές μου.

Αν και το Darko’s space ξεκίνησε ερασιτεχνικά και με παρεΐστικο, σχεδόν ημερολογιακό ύφος, το MadWorld Movies είχε τις σταθερές βάσεις ώστε να κάνει το κάτι παραπάνω. Απέκτησε σταθερούς αναγνώστες, καλωπίστηκε, απέκτησε τη δικιά του σελίδα στο facebook, απέκτησε το δικό του λογότυπο και αναμένονται ακόμα περισσότερες λειτουργικές και εικαστικές βελτιώσεις.

Δε μου αρέσει να υπόσχομαι, έτσι δεν υπόσχομαι τίποτα! Θα προσπαθήσω όμως όσο μπορώ τον επόμενο χρόνο οι 120 ταινίες να είναι πολύ περισσότερες, θα προσπαθήσω να επεκτείνω τη θεματολογία με κινηματογραφικά νέα, θα προσπαθήσω να γίνω όσο πιο αντικειμενικός και πολυποίκιλος γίνεται. Θα προσπαθήσω το MadWorld Movies να γίνει όσο πιο μεγάλο μπορεί να γίνει.

Ευχαριστώ όλους τους αναγνώστους, φίλους και αγνώστους, για τα σχόλιά σας, και περιμένω τον επόμενο χρόνο την ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή σας.

Χρόνια μας Πολλά και να τα κατοστήσουμε…

 

1 SHEET MASTER_TemplateSouthland TalesThe BoxDescent Part 2Arthur and the Vengeance of MaltazardMammothCraziesLes Beaux GossesDefendorTillsammansAdieu GaryKick-AssMe and Orson Welles(500) Days of SummerDaybreakersSingle ManStoning of Soraya MInvictusMessengerCaminoLosersDiary of the DeadBoy APrince of PersiaYou Don't Know JackValhalla RisingShutter IslandVeronica Decides to DieWolfmanFrom Paris With LoveMetropiaRampageUnthinkableUn PropheteShe's Out of My LeagueSolomon KaneI Love You Phillip MorrisRemember MeGreen ZoneMr NobodyOndineHot Tub Time MachineCry of the OwlNunta MutaMicmacsBrooklyn's FinestTriageThirstGirl in the Dragon TattooCreationLegionHuman CentipedeCop OutThe A-TeamInceptionDate NightThe Yellow HandkerchiefA Christmas CarolIt's Not Me, I Swear!Operation EndgameSaltNew MoonThe RunawaysCherrybombClash of the TitansRepo MenThe ExpendablesMacheteThe Ghost WriterSrpski FilmBuriedIron Man 2After.LifeMonstersDonnie DarkoCemetery JunctionSpliceDarfurThe Social NetworkShelterThe HoleNordwandKrayDeath at a FuneralHarry Potter and the Deathly HallowsBronsonShiHierroLondon RiverRabbit HoleThe JonesesRepo! The Genetic OperaScott Pilgrim vs. the WorldDespicable MeBlack SwanCenturionWinter's BoneThe King’s SpeechΚυνόδονταςBlue ValentineThe TouristKnight and DayGhost TownJonah HexShrek Forever AfterThe Way BackVanishing on 7th StreetOutcastIn the Electric MistDue DateΟι Ιππείς της ΠύλουLike Dandelion DustResident Evil AfterlifeThe RiteThe RomanticsHævnenRangoBurlesqueLimitlessDuplicity

Και επειδή τα εισιτήρια κοστίζουν, θα προσέξατε τις, όσο το δυνατόν πιο διακριτικές, διαφημίσεις που προστέθηκαν πρόσφατα. Όποιος μπορεί, ας κάνει ένα κλικ, δε κοστίζει τίποτα.Filmstrip

1 σχόλιο:

  1. είμαι πολύ περήφανος που παρακολουθώ αυτήν την προσπάθεια από την πρώτη μέρα. Θυμάμαι στον τότε δικό μου χώρο yannidakis live, τα αυστηρά κριτήρια "φιλίας" που προέβλεπαν διαγραφή ανενεργών φίλων. Κι όμως ειδικά σε εσένα περίμενα το τέλος της θητείας σου καθώς ήμουν σίγουρος για την λαμπρή συνέχεια.
    Και οι δύο έχουμε περάσει σε μια πιο σοβαρή προσπάθεια, ο καθένας στον χώρο του και το μόνο που μπορώ να πω είναι πως χαίρομαι με την ανοδική πορεία του ιστολογίου.
    Εύχομαι νέες ενότητες, νέες ιδέες και φυσικά περισσότερο κινηματογράφο. Ξέρεις ότι είμαι κινηματογραφόφιλος, αλλά όταν έχει να κάνει με τον θρύλο του Batman, η αντικειμενικότητα πάει περίπατο.
    Και του χρόνου με το καλό :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails