8 Σεπτεμβρίου 2011

Επιστρέφει η Evelyn Salt

image

Πριν περίπου ένα χρόνο αναρωτιόμασταν, Who is Salt?

Το Salt με την Angelina Jolie στον ομώνυμο ρόλο κυκλοφόρησε στις αρχές της προηγούμενης σεζόν και παρά τις μεγάλες προσδοκίες, δε κατάφερε να πείσει ούτε τους θεατές ούτε τους κριτικούς. Η εμπορική του πορεία ήταν μετρίως κερδοφόρα, κυρίως λόγω των εισιτηρίων εκτός Ηνωμένων Πολιτειών.

Είχε όμως δυο στοιχεία που αξίζουν χρυσό για τη Sony, την ανοιχτή και άκρως εκμεταλλεύσιμη ιστορία που μπορεί να εξελιχθεί σε franchise και την δήλωση την πρωταγωνίστριας ότι επιθυμεί να επιστρέψει στο ρόλο της Evelyn Salt.

Αν και ο σκηνοθέτης Phillip Noyce, δήλωσε ότι δε σκοπεύει να βρίσκεται στη καρέκλα τους σκηνοθέτη για κάποιο πιθανό sequel, η Sony έχει ξεκινήσει και επίσημα τη προπαραγωγή του με την πρόσληψη του Kurt Wimmer, σεναριογράφου και της πρώτης ταινίας, για να γράψει και το σενάριο του Salt 2.

Αν και πριν κατατεθεί το ολοκληρωμένο σενάριο από τον Wimmer, συμφωνήσει και επίσημα η Jolie και βρεθεί ένας νέος σκηνοθέτης, τίποτα δεν είναι σίγουρο, το πιο πιθανό είναι ότι αν η Sony θέλει το Salt 2 στις αίθουσες, θα βρει τρόπο να το κάταφέρει.

4 σχόλια:

Related Posts with Thumbnails