8 Σεπτεμβρίου 2011

Μια loveless δυστοπία ετοιμάζει ο Wayne Kramer

image

Αναποφάσιστος δείχνει να είναι ο σκηνοθέτης Wayne Kramer αφού μετά το Crossing Over (Παράνομες Πράξεις) του 2009, το όνομά του έχει ακουστεί για διάφορες ταινίες αλλά όλο κάτι χαλάει.

Μετά τις αποτυχημένες συμφωνίες για τα Kane & Lynch και Headshot, ο σκηνοθέτης που το 2006 τάραξε τα νερά με το Running Scared (Τρέξε Γρήγορα), συμφώνησε να σκηνοθετήσει τη νέα ταινία της Relativity Media, Ecstasia.

Το Ecstasia είναι ένα φουτουριστικό δράμα τοποθετημένη σε ένα εναλλακτικό σύμπαν όπου δεν υπάρχει πια το αίσθημα της αγάπης, εκτός αν αυτό διεγερθεί τεχνικά από ένα μικροτσίπ με το όνομα…Ecstasia. Το μικροτσίπ είναι πανάκριβο αλλά και ο μόνος τρόπος να διατηρηθεί η αγάπη ενός ζευγαριού. Το Ecstasia θα ακολουθεί την ιστορία ενός τέτοιου ζευγαριού που θα καταφύγουν σε ακραία μέτρα όταν πια δεν αντέχουν οικονομικά το αυτό το περίεργο «Viagra-like» ναρκωτικό.

Το concept αν και έχει κάποιο ενδιαφέρον, ακούγεται ιδιαίτερα διαμπερές και είναι απορίας άξιο πως θα μπορέσει να υπάρξει μια ρεαλιστική, έστω και φουτουριστική ταινία για μια τέτοια περίεργη κατάσταση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails