10 Σεπτεμβρίου 2011

Ετοιμάζεται το sequel του TRON Legacy

Ο Sam Flynn βρήκε το πατέρα του μετά από 20 χρόνια, και με τη βοήθειά του προσπάθησε να φέρει την ειρήνη στο ψηφιακό κόσμο του GRID. Δε μπορούμε ότι τα κατάφερε και ακριβώς αλλά έφερε μαζί του την cyber-chic Quorra και παρά την μέτρια επιτυχία του Legacy, η Disney δε δείχνει διατεθειμένη να περιμένει άλλα 30 χρόνια για να παρουσιάσει το sequel.

Με τους σεναριογράφους Adam Horowitz και Adam Kitsis, του Legacy να είναι απασχολημένοι με τη τηλεοπτική σειρά «Once Upon a Time» που ξεκινάει αυτό το φθινόπωρο, οι παραγωγοί προσέλαβαν τον μάλλον άγνωστο David DiGilio για να γράψει το σενάριο της συνέχειας.

Ο DiGilio ήταν σεναριογράφος της ταινίας Eight Below του 2006 και από τότε έχει στραφεί σε τηλεοπτικές σειρές όπως το Traveler του 2007 και το Last H.O.P.E. που ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν. Δεν έχουμε αρκετά στοιχεία είτε για να απογοητευτούμε είτε για να ενθουσιαστούμε με την επιλογή αλλά το ότι ρισκάρουν με κάποιον, προφανώς φτηνό, σεναριογράφο δεν είναι καλός οιωνός.

Να υπενθυμίσω ότι το επόμενο καλοκαίρι θα προβληθεί και η animated μίνι σειρά 10 επεισοδίων Tron: Uprising που σεναριακά θα ενώνει το Tron με το Tron Legacy με τους Elijah Wood, Bruce Boxleitner, Emmanuelle Chriqui, Mandy Moore και Paul Reubens να δανείζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails