7 Αυγούστου 2011

Εμπορικός θρίαμβος το Pirates of the Caribbean 4, αναζητείται ο σκηνοθέτης του 5.

pirates_of_the_caribbean_on_stranger_tides_ver9

Μπορεί το τέταρτο μέρος της σειράς των Πειρατών της Καραϊβικής να μην κέρδισε το κοινό και φυσικά ούτε τους κριτικούς, όμως η εμπορική της επιτυχία κάνει σχεδόν επιβεβλημένη την συνέχεια της σειράς.

Με ένα δισεκατομμύριο (και κάτι ψιλά!) έσοδα παγκοσμίως είναι και επίσημα η πιο επιτυχημένη ταινία της Disney και η τέταρτη πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών, πίσω από τα Avatar, Titanic και Return of the King. Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι η ταινία στης Ηνωμένες Πολιτείες ήταν αποτυχημένη! Μόλις 237εκ δολάρια κατάφερε να μαζέψει συνολικά, στην Αμερική, όμως τα εισιτήρια στον υπόλοιπο κόσμο το ανακηρύξαν τεράστια εμπορική επιτυχία.

Όλο αυτό σημαίνει ότι το sequel είναι επιβεβλημένο. Μπορεί να μην είναι ακόμα τίποτα σίγουρα, και ειδικά η συμμετοχή του Johnny Depp αλλά ήδη φημολογούνται ονόματα που θα διεκδικήσουν τη θέση του σκηνοθέτη για το επόμενο μέρος της σειράς.

Αν και κριτικά, το On Stranger Tides τα πήγε κάκιστα, ο σκηνοθέτης του, Rob Marshall, παραμένει ένας από τους υποψήφιους για την χρυσή καρέκλα. Εκτός αυτού, η «dream list» περιλαμβάνει τους Tim Burton, Sam Raimi, Chris Weitz και Alfonso Cuaron.

Εκτός του Weitz που δε του κάθεται επιτυχία με τίποτα, οι υπόλοιποι είναι «βαρβάτα» ονόματα και θα είναι μεγάλη επιτυχία της εταιρίας αν καταφέρει να πείσει κάποιον από αυτούς. Μέχρι τότε όμως έχουμε ακόμα πολύ μέλλον και πολλά επεισόδια στο αν και πότε τελικά θα δούμε ακόμα μια ταινία με τον Captain Jack Sparrow.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails