20 Ιουλίου 2011

The Amazing Spider-Man teaser trailer

Μπορεί μερικοί να περιμένετε ακόμα το Spider-Man 4 του Sam Raimi, όμως θα πρέπει να το ξεχάσετε αφού έρχεται ο Amazing Spider-Man!

Πριν καλά καλά παλιώσει η προηγούμενη τριλογία, και σχεδόν αμέσως μετά τη φυγή του Sam Raimi από το franchise, η Marvel δεν έχασε λεπτό και ανακοίνωσε το reboot της σειράς, προσθέτωντας στο τίτλο το, γνωστό για τους κομικάδες Amazing.

Στο πιτς φιτίλι, βρέθηκε ο σκηνοθέτης στο πρόσωπο του Marc Webb που μας εντυπωσίασε με το 500 Days of Summer και λίγο αργότερα και οι ηθοποιοί που θα πρέπει να μας κάνουν πολύ γρήγορα να ξεχάσουμε τους προκατόχους τους. Ο ανερχόμενος αλλά απεριόριστα ταλαντούχος Andrew Garfield που θαυμάσαμε στα Boy A και The Social Network ενώ μας έκανε να ανατριχιάσουμε στο Never Let Me Go, είναι ο καινούριος Spider-Man, έχωντας στο πλάι του την Emma Stone στο ρόλο της Gwen Stacy, στο μικρό ρόλο δηλαδή που είχε η Bryce Dallas Howard στο Spider-Man 3 (ξεχάστε την Mary Jane) και τους Martin Sheen και Sally Field στο ρόλο των παππούδων του. Κεντρικός κακός είναι ο Lizard τον οποίον θα υποδυθεί ο Rhys Ifans, ενώ μικρότερους ρόλους θα έχουν και οι Proto-Goblin, με το πρόσωπο του Irrfan Khan και ο Big Wheel στου Vic Mignogna.

Σήμερα, πρώτη μέρα της Comic-Con, το teaser trailer κάνει τη πρεμιέρα του και αφήνει μάλλον ανάμεικτες εντυπώσεις. Προφανώς όλη η ιστορία έχει μεταφερθεί λίγα χρόνια πριν, αλλά ουσιαστικά παραμένει η ίδια και να ξαναβλέπεις την ίδια σχεδόν σκηνή με την αράχνη να δαγκώνει τον Peter Parker σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μοιάζει ανούσιο. Το σίγουρο είναι ότι ο Marc Webb έχει βασιστεί περισσότερο στις ερμηνείες των πρωταγωνιστών του, ενώ και στο τελευταίο κομμάτι του trailer παρακολουθούμε ένα εξαιρετικό σεκάνς πρώτου προσώπου που μας δίνει δυνατές υποσχέσεις για πραγματικά εντυπωσιακή δράση.

Το The Amazing Spider-Man θα βγει στις αίθουσες τον επόμενο Ιούλιο.

Απολαύστε το trailer...

1 σχόλιο:

  1. Ολοι οι θεατές να υποστηρίξουν το καινούργιο twilight που θέλει να μας πασάρει η Sony μπας και με τα λεφτά που θα βγάλει απο μια ταινία που μας την εχουν ξαναδειξει, την ξελασπώσει απο όποια οικονομικά αδιέξοδα.....αυτός είναι και ο μόνος λόγος που την γύρισαν.
    Εξαιρετική δουλειά κάνεις στο blog σου Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails