19 Ιουλίου 2011

Εντυπωσιάζει το cast του Hunger Games [Updated με νέο motion poster]

image

Είναι η σειρά της Lionsgate για να παρουσιάσει το δικό της νέο young-adult franchise, και μοιάζει να το έχει ήδη έτοιμο με το The Hunger Games.

Το Hunger Games είναι το πρώτο βιβλίο της τριλογία της Suzanne Collins και έχει πάρει αποθεωτικές κριτικές από κριτικούς αλλά και άλλους συγγραφείς μεταξύ των οποίων ο Stephen King, ο Rick Riordan και η Stephenie Meyer.

Από τα ερείπια ενός μέρους που κάποτε ήταν γνωστό ως Βόρεια Αμερική έχει αναδυθεί το έθνος της Panem, η λαμπερή Capitol που περιβάλλεται από δώδεκα απομακρυσμένες Περιοχές. Η Capitol είναι σκληρή και αμείλικτη και κρατά τις επαρχίες υπό τον έλεγχό της αναγκάζοντάς τις να στέλνουν από ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας από δώδεκα μέχρι δεκαοχτώ για να συμμετάσχουν στους ετήσιους Αγώνες Πείνας, έναν αγώνα θανάτου που μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση.

Νικητής μπορεί να είναι μόνο ένας: ο μοναδικός επιζών.

Για τη δεκαεξάχρονη Katniss, η απόφαση της να πάρει εθελοντικά τη θέση της μικρότερης αδερφής της στους Αγώνες δε διαφέρει και πολύ από μια θανατική ποινή. Όμως η Katniss έχει φτάσει κι άλλη φορά κοντά στο θάνατο -και η επιβίωση είναι δεύτερη φύση για εκείνη. Χωρίς να το επιδιώκει, διεκδικεί σοβαρά τη νίκη. Αλλά για να νικήσει, θα πρέπει να αρχίσει να κάνει επιλογές που φέρνουν σε σύγκρουση την επιβίωση με την ανθρωπιά και τη ζωή με την αγάπη.

Το cast είναι πολυπληθές και υπερθετικά ταλαντούχο με την υποψήφια για Όσκαρ, Jennifer Lawrence να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Katniss και μαζί της να συμπρωταγωνιστούν οι Josh Hutcherson, Woody Harrelson, Liam Hemsworth, Wes Bentley, Elizabeth Banks, Stanley Tucci, Willow Shields, Lenny Kravitz, Toby Jones, Paula Malcomson και Donald Sutherland! Πραγματικά εντυπωσιακό.

Η κινηματογραφική μεταφορά του σεναρίου και η σκηνοθεσία είναι του Gary Ross (Pleasantville, Seabiscuit) με την Lionsgate να είναι τόσο σίγουρη για την επιτυχία που έχει ήδη σχέδια να γυρίσει σε ταινία και τα τρία βιβλία, και ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής, να σπάσει το τελευταίο σε δύο μέρη, δημιουργώντας την Hunger Games τετραλογία.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 22 Μαρτίου του 2012.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails