10 Ιουλίου 2011

Νέα young-adult ταινία στα πρότυπα του Twilight ετοιμάζει η Screen Gems

image

Η εξάτομη σειρά βιβλίων φαντασία The Mortal Instruments της Cassandra Clare είναι το νέο απόκτημα της Screen Gems και έχει σκοπό να εκμεταλλευτεί το επερχόμενο τέλος των Twilight.

Η σειρά βιβλίων The Mortal Instruments απευθύνεται σε young-adult κοινό και έχει ως χαρακτηριστικό το urban fantasy ύφος της. Το πρώτο βιβλίο, City of Bones κυκλοφόρησε το 2007, με άλλα 3 να έχουν ακολουθήσει και τα τελευταία δύο να αναμένονται μέχρι το Σεπτέμβρη του 2013.

Στο City of Bones θα είναι βασισμένη, όπως είναι λογικό η πρώτη, και όπως ελπίζουν όχι τελευταία, ταινία της σειράς. Η ιστορία έχει ως επίκεντρο την 15χρονη Clary Fray η οποία γίνεται μάρτυρας μιας δολοφονίας κάτι που την οδηγεί στο κόσμο των Shadowhunters. Οι Shadowhunters είναι μαχητές που προσπαθούν να απαλλάξουν τον κόσμο από τους δαίμονες.

Στο ρόλο της Clary Fray θα βρίσκεται η ραγδαία ανερχόμενη, που όμως ακόμα δε μας έχει πείσει για το ταλέντο της, Lily Collins ενώ στο ρόλο του shadowhunter Jace Wayland, θα δούμε τον Jamie Campbell Bower (πιο γνωστό και ως Caius από τα Twilight ή Arthur από τη σειρά Camelot), που τελικά κέρδισε το ρόλο από τους Ed Speleers και Leebo Freeman.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails