5 Ιουλίου 2011

Ο Leonardo DiCaprio, σατανικός γαιοκτήμονας στη νέα ταινία του Q.Tarantino

image

Τις τελευταίες μέρες, οι φήμες για τη νέα ταινία του Quentin Tarantino είναι τόσο συχνές και αντικρουόμενες που δε ξέρεις τι να πιστέψεις. Πάμε να δούμε αυτά που ξέρουμε…

Το Django Unchained θα είναι ένα spaghetti western με πρωταγωνιστή έναν μαύρο σκλάβο που με τη βοήθεια ενός κυνηγού κεφαλών προσπαθεί να ελευθερώσει τη γυναίκα του από τα χέρια του λευκού διαβολικού μεγαλογαιοκτήμονα, Calvin Candie.

Η φήμη που έρχεται από όλες τις πλευρές και επιβεβαιώνεται από τον στενό φίλο του QT, Samuel Jackson, είναι ο συμφωνία του σκηνοθέτη με τον Leonardo DiCaprio για το ρόλο του Calvin Candie. Ο DiCaprio ήταν πρώτη επιλογή του σκηνοθέτη και για το Inglourious Basterds, συνεργασία που τελικά δε προχώρησε και τώρα γίνεται πραγματικότητα.

Ο ρόλος που πέρασε από σαράντα κύματα είναι φυσικά ο πρωταγωνιστικός, ο ρόλος του μαύρου σκλάβου Django. Αρχικά είχε κυκλοφορήσει ότι ο Will Smith ήταν ο διακαής πόθος του σκηνοθέτη, πρόσφατα ακούστηκε ότι βασικός υποψήφιος είναι ο Idris Elba ενώ λίγες μέρες πριν η κατάσταση ξανάλλαξε με τον Jamie Foxx να θεωρείται φαβορί και τελικά να είναι αυτός που θα ενσαρκώσει τον Django. Στο ρόλο του κυνηγού κεφαλών και μέντορα του Django, θα δούμε τον Christoph Waltz.

Σύμφωνα με το Box Office Mojo, το Django Unchained έχει και ημερομηνία προβολής, η οποία τοποθετείται τα Χριστούγεννα του 2012…ίδια μέρα με το The Hobbit: An Unexpected Journey!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails