9 Ιουλίου 2011

Οι Μίνι-Πράκτορες επιστρέφουν για τέταρτη φορά…και βρωμάνε!

image

Η οικογενειακή σειρά ταινιών Spy Kids, επιστρέφει με το τρίτο sequel, All the Time in the World.

Ο «ελβετικός σουγιάς» Robert Rodriguez, εκτός από βίαια funfests όπως τα Desperado, From Dusk Till Dawn και Sin City, έχει στη φιλμογραφία τους και μια σειρά παιδικών ταινιών που κανείς δε κατάλαβε το λόγο ύπαρξής τους. Με τις νέες προσπάθειες The Adventures of Sharkboy and Lavagirl και Shorts να πηγαίνουν άπατες, ο Rodriguez αποφάσισε να αναστήσει τους μίνι-πράκτορες, τα γνωστά Spy Kids.

Αν και οι πρωταγωνιστές των προηγούμενων ταινιών Antonio Banderas, Alexa Vega και Daryl Sabara επιστρέφουν, έχουν πολύ μικρότερους ρόλους, με τη σκυτάλη να παίρνουν η Jessica Alba και οι μικροί Rowan Blanchard και Mason Cook, ενώ το ρόλο του κακού έχει ο Jeremy Piven.

Είναι ξεκάθαρο ότι το Spy Kids 4: All the Time in the World απευθύνεται αποκλειστικά σε μικρές, πιθανότατα προεφηβικές ηλικίες αλλά ελπίζουμε να αρέσει και στους γονείς που θα αναγκαστούν να συνοδεύσουν τα βλαστάρια τους.

Αν και ελάχιστοι μάλλον πρόσεξαν την 4η διάσταση που μας διαφημίζει η αφίσα, όπως μας αποκαλύπτει το trailer, πρόκειται για μια “κάρτα οσμών”, την οποία ο θεατής θα ξύνει για να απελευθερώνεται η αντίστοιχη οσμή σε συγκεκριμένες στιγμές της ταινίας. Η συγκέκριμένη μέθοδος έχει χρησιμοποιηθεί κάποιες λίγες φορές, από τη δεκαετία του 60 όποτε και “ανακαλύφθηκε” αλλά με μάλλον αστεία αποτελέσματα που όμως μπορεί να ψαρώσουν τους προσχολικούς θεατές.

Το Spy Kids 4: All The Time In The World αναμένεται στις αμερικανικές αίθουσες τον Αύγουστο αλλά είναι άγνωστο αν και πότε θα έρθει και στη χώρα μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails