3 Ιουλίου 2011

Κάνει πρεμιέρα το trailer της 100στης ταινίας του Jackie Chan

image

Κάνει πρεμιέρα το trailer της 100στης ταινίας του Jackie Chan.

Πενήντα χρόνια κινηματογραφικής καριέρας και ο Jackie Chan ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της 100στης ταινίας του.

Με την «μπογιά» να έχει ξεθωριάσει στις Ηνωμένες πολιτείες, ο Κινέζος ηθοποιός επιστρέφει τα τελευταία χρόνια στη πατρίδα του προσπαθώντας να κάνει μια πιο «σοβαρή» καριέρα.

Το 1911, όπως ονομάζεται η ταινία, είναι ένα ιστορικό έπος που διηγείται τα γεγονότα που οδήγησαν στην ίδρυση της Δημοκρατίας της Κίνας όταν οι εθνικιστικές δυνάμεις υπό την ηγεσία του Sun Yat-Sen, ανέτρεψε τη δυναστεία Qing.

Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τους Jackie Chan και Li Zhang (διευθυντή φωτογραφίας του Red Cliff) και θα βγει στις αίθουσες Αμερικής και Κίνας στις 11 Οκτωβρίου.

Το trailer μοιάζει αρκούντως επικό και μένει να το δούμε και στη πράξη…

4 σχόλια:

  1. ένας όχι μεγάλος ηθοποιός, αλλά ιστορικός ηθοποιός με κάθε δικαίωμα να γραφτεί στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα προπερσυ δεν υποτιθεται οτι ειχε βαλει τελος στην καριερα του;;
    Με εκεινη την μετρια προς κακη ταινια μαλιστα που υποδυοταν τον μυστικο πρακτορα και προστατευε καποια παιδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε θυμάμαι τη συγκεκριμένη δήλωση αλλά από τότε έχει κάνει άλλες τέσσερις ταινίες (Little Big Soldier, The Karate Kid, Shaolin, Kung Fu Panda 2) και δε τον βλέπω να σταματάει...
    Καλώς ή κακώς, ο καθένας αποφασίζει. Εμένα πάντως με αφήνει αδιάφορο. Ζήτημα να έχω δει 3-4 ταινίες του (Rush Hour 1-2, The Tuxedo, άντε και το Kung Fu Panda που δίνει τη φωνή του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδια ειναι απλο το ατομο τα σπαει ακομα κ στην ηλικια που ειναι κ δε τοπ βαζει κατω . Ειναι απολαυση να τον βλεπεις κ σε αυτη την ηλικια κ πανω απο ολα ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ .
    Ποια μπογια του να περασει? Ποιος αλλος τα κανει στην ηλικια του ? Τελος στην καριερα του ? Ηθοποιος ειναι εστω κ απο αλλο ποστο ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ . Μετρια ταινια μπορει ,προσωπικα μονο που τον βλεπω να κανει τα δικα του κ οι γκριματσες του μοου αρκουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails