30 Ιουνίου 2011

Ο Terrence Mallick πήρε φόρα!

image

Μπορεί να χρειάστηκε 30 χρόνια για να γυρίσει τις 4 πρώτες του ταινίες αλλά έστω και στα «γεράματα», ο Terrence Mallick δείχνει να έβαλε τις μηχανές του, μπρος ολοταχώς!

Το 1973 μας παρουσίασε το Badlands και το 2011, το Tree of Life είναι μόλις η πέμπτη ταινία του ιδιόρρυθμου δημιουργού Terrence Mallick. Είναι πια κοινό μυστικό ότι θα πάρει όσο χρόνο χρειάζεται και για τα γυρίσματα αλλά και για το μοντάζ της κάθε ταινίας του.

Όμως λίγο πριν τα 70 του, δείχνει να θέλει να προλάβει το χρόνο. Το Tree of Life, μετά από χρόνια προετοιμασίας, μόλις βγήκε στις αίθουσες και παρά το παράδοξο, η επόμενη του ταινία έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματά της, ενώ άφησε υπόνοιες ότι αυτό το καλοκαίρι θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα ακόμα μίας ταινίας!

Για να τα πάρουμε από την αρχή, το αρχικά τιτλοφορημένο Burial, που όμως ακόμα δεν έχει κάποιον επίσημο τίτλο, είναι ένα ρομαντικό δράμα με τους Ben Affleck, Rachel McAdams, Javier Bardem, Rachel Weisz, Barry Pepper και Olga Kurylenko. Όπως συνηθίζεται δε ξέρουμε απολύτως τίποτα για την ιστορία του εκτός ότι γυρίστηκε στην Οκλαχόμα και στο Παρίσι.

Με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, έπεσε μια ακόμα μεγαλύτερη βόμβα αφού ενημέρωσε τους συνεργάτες τους να είναι «ελεύθεροι» αυτό το καλοκαίρι για τα γυρίσματα μιας ακόμα ταινίας!

Εδώ βέβαια πρέπει να τονιστεί, ότι αυτό που ολοκληρώθηκε ήταν τα γυρίσματα του Burial και όχι το μοντάζ, το οποίο μπορεί να διαρκέσει και χρόνια, όπως συνηθίζει ο Mallick. Αν λάβουμε υπόψη ότι το καλοκαίρι θα γυρίσει άλλη ταινία, το μοντάζ του Burial θα μπει στο ράφι και κατ’ επέκταση είναι άγνωστο πότε θα δούμε την επόμενη ταινία του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails