2 Οκτωβρίου 2011

Επιστροφή στα σίγουρα για τον Jim Carrey;

image

Σε επαγγελματική απελπισία ο Jim Carrey, ή τουλάχιστον αυτό μας δίνει να καταλάβουμε, με τις δηλώσεις του στο ComingSoon.

Αν και συνεχίζει να θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας, αν σκεφτούμε λίγο καλύτερα τι έχει κάνει τα τελευταία χρόνια θα πρέπει να γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω για να εντοπίσουμε τη τελευταία του μεγάλη επιτυχία.

Η τελευταία του ταινία, Mr. Popper's Penguins μοιάζει σαν το ναδίρ της καριέρας του και η άμεση ανάληψή του στο stardom αναζητείται σε…παλιούς γνωστούς. Όπως δήλωσε ο ίδιος, το τελευταίο καιρό βρίσκεται υπό συζήτηση να επαναφέρουν κάποιους παλιούς επιτυχημένους χαρακτήρες και πιο συγκεκριμένα τον Bruce από το Bruce Almighty και τον Lloyd από το Dumb & Dumber! Να υπενθυμίσουμε ότι και οι δύο παραπάνω ταινίες είδαν από ένα sequel, χωρίς όμως τον Carrey και με την ίδια τεράστια αποτυχία.

Σίγουρα μοιάζει με κίνηση απελπισίας, όμως μια εμπορική επιτυχία μπορεί να ξαναφέρει τον Carrey εκεί που του αξίζει. Όταν δε σου ανοίγουν τη πόρτα, αναγκάζεσαι να μπεις από το παράθυρο…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails