26 Νοεμβρίου 2017

Η Hailee Steinfeld βρίσκεται σε λυκειακή απελπισία στη νεανική κομεντί «The Edge of Seventeen»

4

Η οσκαρική ερμηνεία της στο True Grit δημιούργησε υψηλές προσδοκίες για την μόλις 13χρονή τότε Hailee Steinfeld, προσδοκίες που μέχρι σήμερα δεν επιβεβαιώθηκαν, αφού μπορεί να μην εξαφανίστηκε από το χώρο, αλλά η συμμετοχή της σε μετριότητες και η παράλληλη καριέρα ως ποπ τραγουδίστρια, δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Έχοντας ψιλοεξαφανιστεί από τα ραντάρ μας, να σου που κάνει εντυπωσιακή επάνοδο με το The Edge of Seventeen.

Εδώ υποδύεται την Nadine, μια άχαρη μαθήτρια λυκείου που η ζωή της γίνεται ακόμα πιο δύσκολη από τον δημοφιλή αδερφό της, τον οποίον ερωτεύεται η καλύτερή της φίλη! Ξαφνικά, η Nadine νιώθει ολομόναχη. Μέχρι που μια απροσδόκητη φιλία ενός στοχαστικού νεαρού της προσφέρει μια ακτίδα ελπίδας ότι τα πράγματα δεν είναι εντέλει τόσο χάλια.

Το τίτλο του The Edge of Seventeen είχαμε ακούσει πριν αρκετό διάστημα, όμως διαβάζοντας τη παραπάνω σύνοψη, μάλλον δικαιολογημένα τον προσπεράσαμε αδιάφορα, αφού έμοιαζε για μια ακόμη χαζο-εφηβική κομεντί. Μέχρι που έφτασαν οι κριτικές από το φεστιβάλ του Toronto όπου έκανε παγκόσμια πρεμιέρα, οι οποίες ήταν αναπάντεχα αποθεωτικές.

Δημιουργός της ταινίας είναι η Kelly Fremon Craig, η οποία το μόνο που είχε στο βιογραφικό της είναι το σενάριο της αδιάφορης ρομαντικής κομεντί Post Grad, ενώ αυτή είναι η πρώτη της φορά στο ρόλο της σκηνοθέτιδας.

Συμπρωταγωνιστούν οι Haley Lu Richardson, Blake Jenner, Kyra Sedgwick και Woody Harrelson.

Το The Edge of Seventeen βγήκε στην Αμερική στα μέσα του (περασμένου) Νοέμβρη, όμως στην Ελλάδα έφτασε ένα ολόκληρο χρόνο αργότερα και απευθείας σε home video.

Δείτε τα trailers…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails