24 Σεπτεμβρίου 2017

Δυο διεφθαρμένοι μπάτσοι βρίσκουν το δάσκαλό τους στη μαύρη κωμωδία «War on Everyone»

rs-war-on-everyone-bab676a2-b988-4be6-a13e-ffaafa7517c6

Μας συστήθηκε με το The Guard και συνέχισε με το Calvary. Ο John Michael McDonagh επιστρέφει με το νέο του πόνημα War on Everyone.

Ο Terry Monroe και ο Bob Bolaño είναι δυο συνεργάτες ντετέκτιβ στη πόλη του New Mexico. Ο ένας είναι πιο διεφθαρμένος από τον άλλο και δε χάνουν ευκαιρία να εκβιάσουν όποιον βρεθεί στο διάβα του. Μέχρι που συναντούν τον πραγματικά επικίνδυνο μαφιόζο James Mangan και τα βρίσκουν σκούρα.

Μετά το δραματικό διάλειμμα, ο Ιρλανδός επιστρέφει στα παλιά λημέρια της αστυνομικής buddy-cop μαύρης κωμωδίας, βάζοντας και πάλι πλάι-πλάι ένα εμφανισιακά τελείως αταίριαστο δίδυμο, τους Michael Peña (Ant-Man) και Alexander Skarsgård (The Legend of Tarzan), ενώ το ρόλο του villain έχει ο Theo James (Allegiant). Συμμετέχουν οι Tessa Thompson, Caleb Landry Jones και Paul Reiser.

Το War on Everyone έκανε πρεμιέρα πριν περίπου ένα χρόνο και με την Feelgood που είχε τα δικαιώματα διανομής στην Ελλάδα να το ξεχνάει στο συρτάρι και να το κυκλοφορεί στα μέσα Οκτώβρη απευθείας σε home video.

Δείτε τα trailers…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails