11 Αυγούστου 2017

Ο Bryan Cranston διαλύει το δίκτυο του Εσκομπάρ στο «The Infiltrator»

the-infiltrator-ti_fl_d001_dl_00322_r_crop_rgb

Ακόμα και οι πιο άπιστοι (όπως εγώ) δε μπόρεσαν παρά να πειστούν για το ταλέντο του Bryan Cranston μετά το πρόσφατο Trumbo. Ο ηθοποιός που προφανώς δεν είναι στη πρώτη νιότη και δεν έχει χρόνο για χάσιμο, γυρίζει τη μία ταινία μετά την άλλη, έχοντας αυτή τη στιγμή πέντε έτοιμες να περιμένουν τη πρεμιέρα τους και άλλες τρεις στα σκαριά. Ανάμεσα στις έτοιμες βρίσκεται και το The Infiltrator.

Το σενάριο της Ellen Sue Brown βασίζεται στην αυτοβιογραφία του Robert Mazur, ενός ομοσπονδιακού πράκτορα που το 1986 κατάφερε να διεισδύσει στο καρτέλ του διαβόητου Pablo Escobar, υποδυόμενος έναν γλοιώδη επιχειρηματία που αναλάμβανε να ξεπλένει μαύρο χρήμα, και μαζί με δύο συναδέλφους του κατάφερε να οδηγήσει στη σύλληψη 85 βαρόνων ναρκωτικών και πολλών ακόμα τραπεζιτών που συνεργαζόταν με το καρτέλ.

Τη ταινία σκηνοθετεί ο Brad Furman (The Lincoln Lawyer, Runner Runner) και συμπρωταγωνιστούν οι John Leguizamo, Diane Kruger, Benjamin Bratt, Amy Ryan και Yul Vazquez.

Το The Infiltrator έκανε πρεμιέρα στην Αμερική τον περασμένο Ιούλιο, με την Feelgood Entertainment που έχει τα δικαιώματα διανομής για την Ελλάδα, να μας το φέρνει ένα χρόνο αργότερα απευθείας σε home video.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails