1 Ιουλίου 2017

Αραχνούλης vol.3. Ο αγαπημένος ήρωας της Marvel το πάει πάλι απ’ την αρχή με το «Spider-Man: Homecoming»

2

Ήταν το μακρινό 1999 όταν η Marvel (ξε)πούλησε τα δικαιώματα του Spider-Man στη Sony, με τη δεύτερη να φροντίζει να ξεζουμίσει τον ήρωα με δύο ξεχωριστές σειρές, τη τριλογία Spider-Man του Sam Raimi και τα δύο πιο πρόσφατα The Amazing Spider-Man. Μετά και το πολύ κακό The Amazing Spider-Man 2, ήταν φανερό ότι η Sony δεν είχε πια τις δυνατότητες να εκμεταλλευτεί έναν τόσο iconic ήρωα όπως το άξιζε, με αποτέλεσμα να έρθει η πολυσυζητημένη συμφωνία με τη μαμά Marvel ώστε ο ήρωας να επιστρέψει σπίτι του, προστιθέμενος στο roster του MCU. Η πρώτη του εμφάνιση έγινε στο Civil War και δε μπορούμε να αρνηθούμε ότι άρεσε, όμως τώρα ήρθε η ώρα για τη πρώτη του solo ταινία, με το Spider-Man: Homecoming να είναι έτοιμο να βγει στις αίθουσες.

Σε αυτή τη νέα εκδοχή, ο Peter Parker είναι ένας 15χρονος μαθητής, που με τη βοήθεια του Tony Stark που έχει αναλάβει ρόλο μέντορά του, θα προσπαθήσει να ισορροπήσει τη δύσκολη ζωή ενός τυπικού έφηβου με εκείνη ενός υπερήρωα που πολεμά το έγκλημα, ενώ έναν νέο υπερ-κακός ο Vulture απειλεί τη πόλη.

Οι παραγωγοί υποσχέθηκαν μια νεανική κωμωδία στο ύφος των ταινιών του John Hughes, κάτι που για να πούμε και του στραβού το δίκιο, δεν επιβεβαιώνεται από τα trailers.

Το σενάριο έχουν γράψει οι Jonathan Goldstein & John Francis Daley (Horrible Bosses, Vacation), Chris McKenna & Erik Sommers (The LEGO Batman Movie) με τη βοήθεια του Jon Watts (Cop Car), ο οποίος έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Πρωταγωνιστούν οι Tom Holland, Robert Downey Jr, Michael Keaton, Zendaya, Jacob Batalon, Bokeem Woodbine, Marisa Tomei και ο Donald Glover.

Το Spider-Man: Homecoming θα δούμε στις 6 Ιουλίου. Δείτε τα trailers..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails