1 Ιουλίου 2017

Ο Miles Teller είναι ο μποξέρ Vinny Paz στο δραματικό «Bleed For This»

1

Τα The Spectacular Now και Whiplash τον απογείωσαν στη λίστα με τους πιο ταλαντούχους νέους ηθοποιούς. Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον Miles Teller με τη συμμετοχή του στο καταστροφικό Fantastic Four να ρίχνει κατά πολύ τις μετοχές του, και τώρα να βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης μιας επιτυχίας που θα τον επαναφέρει. Δεν τα κατάφερε με το War Dogs, λέτε να τα καταφέρει με το Bleed for This;

Στη ταινία υποδύεται τον Vinny Paz, παγκόσμιο πρωταθλητή μεσαίων βαρών στο μποξ, ο οποίος το Νοέμβριο του 1991 έσπασε το σβέρκο του σε αυτοκινητιστικό, και παραλίγο να μείνει ανάπηρος. Για τρεις μήνες φορούσε ειδικό μεταλλικό κολλάρο, όμως ακόμα και με εκείνο, και αντίθετα με τις οδηγίες των γιατρών του, συνέχισε να προπονείται και μόλις δεκατρείς εβδομάδες αργότερα επέστρεψε στα ρινγκ, νικώντας τον μετέπειτα πρωταθλητή, πραγματοποιώντας ένας από τα πιο επικά comeback στην ιστορία του αθλήματος.

Δε χωράει αμφιβολία ότι τα τελευταία χρόνια οι δραματικές ταινίες με επίκεντρο το μποξ και τα συναφή αθλήματα, γνωρίζουν μία άνθηση, όμως, δίνεται η εντύπωση ότι το θέμα αρχίζει να μπουκώνει, ειδικά σε χώρες όμως η Ελλάδα όπου το μποξ δεν είναι και από τα πιο δημοφιλή αθλήματα.

Σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ben Younger (Prime) και συμπρωταγωνιστούν οι Katey Sagal, Amanda Clayton, Aaron Eckhart και Ciarán Hinds.

Το Bleed For This βγήκε στις αίθουσες τις Αμερικής το Νοέμβριο χωρίς να προκαλέσει ιδιαίτερο θόρυβο, με την Feelgood που έχει τα δικαιώματα διανομής του στην Ελλάδα να το φέρνει απευθείας σε home video στις 10 Ιουλίου.

Δείτε το trailer…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails