25 Ιουλίου 2017

Βαμπίρ και μάγισσες, φαντάσματα και μέντιουμ, έχουν όλοι ραντεβού στο «Midnight, Texas» του CBS

midnight texas nbc

Μπορεί στη πορεία να χάλασε τη συνταγή, όμως το True Blood ήταν από τις πλέον επιτυχημένες σειρές της τελευταίας δεκαετίας. Τρία χρόνια μετά το φινάλε της, το CBS αποφάσισε να ξαναεμπιστευτεί την Charlaine Harris, τη συγγραφέα των βιβλίων στα οποία βασίστηκε το TB, και να μεταφέρει στη μικρή οθόνη τη πιο πρόσφατη λογοτεχνική τριλογία της, το Midnight, Texas.

Το Midnight, Texas είναι μια μικρή περίεργη πόλη. Βρίσκεται στη μέση του πουθενά και εκεί βρίσκουν καταφύγιο κάθε λογής πλάσμα από βρικόλακες και μάγισσες μέχρι φαντάσματα και μέντιουμ. Όλοι μαζί έχουν δημιουργήσει μια ισχυρή οικογένεια που αναλαμβάνει να κρατήσει μακριά τα αδιάκριτα μάτια.

Δημιουργός της σειράς είναι η Monica Owusu-Breen (Agents of S.H.I.E.L.D., Brothers & Sisters) με τον Niels Arden Oplev (Mr. Robot, Under the Dome) να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του πιλότου.

Πρωταγωνιστούν οι François Arnaud (The Borgias), Dylan Bruce (Orphan Black), Parisa Fitz-Henley (Luke Cage), Arielle Kebbel (Ballers), Sarah Ramos, Peter Mensah, Yul Vazquez και Sean Bridgers.

Είναι προφανές ότι δε πρόκειται να έχουμε ένα νέο True Blood, αφού σε αυτή τη περίπτωση, και υπό τη σκέπη του CBS, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα πιο light, απλά ελπίζουμε όχι υπερβολικά.

Το Midnight, Texas θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουλίου. Δείτε το trailer…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails