8 Ιουλίου 2017

Emma Watson & Tom Hanks στο δραματικό θρίλερ The Circle

13

Μισό βιβλίο να μην έχετε διαβάσει στη ζωή σας, δε γίνεται να μην έχετε προσέξει το χαρακτηριστικό εξώφυλλο του The Circle, του πολυσυζητημένου βιβλίου του Dave Eggers που πριν μερικά χρόνια πλημύριζε τις βιτρίνες όλων των βιβλιοπωλείων. Δεν πέρασαν λίγοι μήνες και η είδηση για τη κινηματογραφική του διασκευή έφτασαν, με την Playtone του Tom Hanks να αγοράζει τα δικαιώματα. Περίπου τρία χρόνια αργότερα, η ταινία είναι έτοιμη…

Η Mae Holland είναι μια ταλαντούχα νεαρή που μόλις αποφοίτησε από το κολλέγιο και το όνειρό της γίνεται πραγματικότητα όταν προσλαμβάνεται από το τεχνολογικό κολοσσό The Circle. Χάρη στις ικανότητές της, γρήγορα ανεβαίνει τα σκαλιά της ιεραρχίας, όμως το όνειρο δεν αργεί να γίνει εφιάλτης, όταν ανακαλύπτει τον τρόπο που η Circle απειλεί την ιδιωτικότητα και την ίδια την ελευθερία του ατόμου.

Τη σεναριακή διασκευή ανέλαβε ο ίδιος ο συγγραφέας μαζί με τη βοήθεια του σκηνοθέτη James Ponsoldt (The End of the Tour, The Spectacular Now).

Στη ταινία πρωταγωνιστούν οι Emma Watson, Tom Hanks, John Boyega, Karen Gillan, Ellar Coltrane, Patton Oswalt και ο Bill Paxton στο τελευταίο του ρόλο.

Το The Circle έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στα τέλη του Απρίλη, όμως εμείς θα αργήσουμε λίγο να τη δούμε, με τη ταινία να φτάνει στα μέρη μας στις 13 Ιουλίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails