8 Ιουλίου 2017

Άνθρωποι εναντίον Πιθήκων: Επεισόδιο 3. Έρχεται το «War for the Planet of the Apes»

25

Μετά την αποτυχημένη απόπειρα του Tim Burton το 2001, οι περισσότεροι είδαν με μεγάλη επιφυλακτικότητα ένα ακόμα reboot της σειράς Planet of the Apes. Ευτυχώς αυτή τη φορά, οι δημιουργοί είχαν την εφευρετικότητα να δοκιμάσουν κάτι αρκετά διαφορετικό, με τα Rise of the Planet of the Apes και Dawn of the Planet of the Apes να αποδεικνύονται εξαιρετικές ταινίες που έδωσαν νέο αέρα στο franchise. Πλησιάζοντας στα γεγονότα του πρωτότυπου PotA, η ώρα του μεγάλου πολέμου δε θα μπορούσε να αργήσει, έτσι κι έρχεται το War for the Planet of the Apes.

Στη νέα ταινία, ο Caesar δεν έχει πια άλλη επιλογή από το να εμπλακεί σε πόλεμο με το στρατό των ανθρώπων, ο οποίος ηγείται από τον αδίστακτο Colonel. Μετά από μια πρώτη οδυνηρή ήττα, ήρθε η ώρα της εκδίκησης και αυτή τη φορά δε θα επιτρέψει κανέναν να ξανααπειλήσει το είδος του.

Αυτή είναι η πρώτη ταινία της σειράς, το σενάριο της οποίας δεν έχουν επιμεληθεί οι Rick Jaffa και Amanda Silver, οι οποίοι έμειναν μονάχα σε ρόλο παραγωγοί παραδίδοντας τα ηνία στον Mark Bomback. Αντιθέτως στη θέση του παρέμεινε ο σκηνοθέτης Matt Reeves.

Όσον αφορά το cast, ο Andy Serkis θα υποδυθεί φυσικά και πάλι τον Caesar, με τους Woody Harrelson, Amiah Miller, Gabriel Chavarria, Chad Rook, Steve Zahn, Karin Konoval, Terry Notary, Michael Adamthwaite, Judy Greer και Max Lloyd-Jones να τον πλαισιώνουν.

Το War for the Planet of the Apes θα δούμε στις 13 Ιουλίου. Δείτε τα trailers…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails