3 Ιουνίου 2017

Η Αμαζόνα πριγκίπισσα επιτέλους απέκτησε τη δική της ταινία. Έρχεται η «Wonder Woman»!

7

Μετά τον Superman και τον Batman, είναι η διασημότερη ηρωίδα της DC, όμως παρά τα 70 και πλέον χρόνια που ζει στο χαρτί, ποτέ δε κατάφερε να μεταπηδήσει στη μεγάλη οθόνη. Μετά τα αποτυχημένα Dawn of Justice και Suicide Squad, το DCEU δεν βρίσκεται και στη καλύτερή του κατάσταση. Λέτε η Wonder Woman να καταφέρει να το σώσει;

Σε ένα απομονωμένο νησί του Ειρηνικού ζουν οι Αμαζόνες, μια φυλή πολεμιστριών που όλη τους τη ζωή εκπαιδεύονται για να είναι ανίκητες. Σε μια παραλία του νησιού ναυαγεί ο Steve Trevor, ένας Αμερικάνος πιλότος μαχητικού που ενημερώνει τη πριγκίπισσα Diana ότι μαίνεται ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Με τον κίνδυνο να είναι ορατός και για το νησί, η Diana αποφασίζει να αφήσει τον επίγειο παράδεισο για πρώτη φορά και να βγει στο κόσμο για να βοηθήσει.

Το σενάριο του Wonder Woman έχουν γράψει οι τηλεοπτικοί Allan Heinberg (The Catch) και Geoff Johns (The Flash) με την Patty Jenkins (Monster) να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Η Gal Gadot επιστρέφει φυσικά ως Diana / Wonder Woman, με συμπρωταγωνιστές τους Chris Pine, Connie Nielsen, Robin Wright, Lucy Davis και Lisa Loven Kongsli.

To Wonder Woman θα δούμε στις 8 Ιουνίου. Δείτε τα trailers…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails