17 Ιουνίου 2017

Να τα μας πάλι! Τα Transformers επιστρέφουν με τη πέμπτη τους ταινία The Last Knight

7

Χωρίς να το καταλάβουμε, η σειρά live-action ταινιών Transformers έχει κλείσει αισίως μια ολόκληρη δεκαετία! Δυστυχώς με εξαίρεση την αρκούντως διασκεδαστική πρώτη ταινία, οι άλλες τρεις ήταν ανεκδιήγητες, και παρότι όλες εξαιρετικά επιτυχημένες εμπορικά, ποιοτικά ξεφτίλισαν και το franchise και τον ίδιο το σκηνοθέτη.

Παρ’ όλ’ αυτά, η Paramount όχι μόνο δε το βάζει κάτω αλλά προσφάτως ανακοίνωσε ότι το franchise θα επεκταθεί πολύ περισσότερο, με νέα sequels αλλά και αυτόνομα spinoffs. Για να στήσει αυτό το νέο σύμπαν, το οποίο για να μη μπερδευόμαστε, δεν αποτελεί reboot αλλά συνεχίζει κανονικά τα όσα είχαμε δει μέχρι τώρα, η εταιρία έστησε ένα writer’s room, συγκέντρωσε δηλαδή έναν αριθμό σεναριογράφων, οι οποίοι υπό τις οδηγίες του Akiva Goldsman, θα ήταν υπεύθυνοι για την ιστορία και τα σενάρια των επερχόμενων ταινιών.

Παρότι αυτή η εξέλιξη είναι σίγουρα θετική, το στίγμα που λέγεται Michael Bay παρέμεινε στη θέση του σκηνοθέτη, και παρότι από τη δεύτερη ακόμα ταινία είχε δηλώσει ότι αποχωρεί από τη σειρά, πάμε πια για την πέμπτη και είναι ακόμα εδώ.

Όπως και να ‘χει, η νέα ταινία έρχεται και τιτλοφορείται Transformers: The Last Knight. Σύμφωνα με το κεντρικό plotline, η απουσία του Optimus Prime προκαλεί την έναρξη ενός ανελέητου πόλεμου μεταξύ Transformers και ανθρώπων. Ο Cade Yeager συνάπτει συμμαχία με τον Bumblebee, ένας αστρονόμο και ιστορικό, και μία καθηγήτρια για να μάθει γιατί τα Transformers συνεχίζουν να επιστρέφουν στη Γη.

Στο cast επιστρέφουν οι Mark Wahlberg και Stanley Tucci από τη προηγούμενη ταινία, αλλά και οι Josh Duhamel, Tyrese Gibson και John Turturro από τη πρώτη τριλογία. Όσο για τα νέα πρόσωπα, στο The Last Knight θα δούμε τους Isabela Moner (Middle School: The Worst Years of My Life), Anthony Hopkins και Laura Haddock (Guardians of the Galaxy).

Το Transformers: The Last Knight θα δούμε στις 22 Ιουνίου. Δείτε τα trailers…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails